2010.04.19.@ 00.04

Formásabb fenék egy cipőtől? (x)

Szálkásítás és formásabb fenék egy edzőcipő segítségével? Igen, ez nem lehetetlen! A nagy farizom 28%-kal, a térdinak és a vádli 11%-kal aktívabb pusztán gyaloglás közben a speciálisan alakformálásra fejlesztett Reebok EasyTone cipőkben.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tavalyi sikeres bemutatkozása után a Reebok 2010-ben is folytatja az EasyTone történetét új, divatos tavaszi/nyári kollekciójával. Független egyetemi tesztek bebizonyították, hogy az EasyTone cipő viselésével 28%-kal nő a nők farizmainak aktivitása, mint egy hagyományos sportcipő viselése során. Emellett az Easytone cipők biztosítják a Reebok cipőktől már elvárt egészséges kényelmet és divatos megjelenést is.

A cipő eredményeit Bill McInnis, a korábbi NASA mérnök által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiának köszönheti. McInnis – a Reebok Fejlesztési osztályának vezetője – 18 hónapot töltött a cipő talpán elhelyezett speciális rendszer tökéletesítésével, amely minden lépésnél természetes, mikro-instabilitást biztosít.

Hogyan működik?

A Reebok EasyTone talpába épített egyensúly-szabályozóinak köszönhetően segít a lábizmok és a farizom formálásában. Az egyensúly-szabályozók által keltett kisfokú instabilitás keményebb munkára kényszeríti az izmokat, így azok minden lépéssel formálódnak.

Ha további részleteket szeretnél megtudni az alakformáló Reebok sportcipőről, látogass el a www.easytone.hu oldalra, ahol meg is vásárolhatod saját lábbelidet!
Ha egyéb Reebok sportruházatra is szükséged lenne, látogass el a brands.hu-ra, ahol április 15-én délután fantasztikus akció indul! A Reebok termékeit 30-70%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!

A brands.hu Magyarország első zártkörű online vásárlói klubja, ahol kedvenc világmárkáidat egy helyen, 30-80%-os kedvezménnyel szerezheted meg. Egy-egy márka akciója 3-4 napig tart, és egyszerre több világmárka termékei közül válogathatsz.

Mostanában a következő akciók várnak az oldalon: Lancester, GAS, Malév, Covergirls, O’Neill, J. PRESS, adidas, Levis, Astor.

Ezekből a rendkívüli akciókból kizárólag a zártkörű klub tagjai vásárolhatnak, de az NLCafe jóvoltából most Te is tag lehetsz! Már tagként pedig érdemes több barátodat is meginvitálnod a brands.hu-ra, mivel minden meghívott ismerősöd első vásárlása után 500 Ft-os vásárlási kuponnal ajándékoznak meg!
 
Az NLCafé VIP meghívóért kattints ide:
www.brands.hu/hu/nlcafe

Címkék: cipőtől? fenék formásabb

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai