2010.05.24.@ 00.05

Kapd el az új világod hullámát! (x)

Érzed, ahogy a hajadba kap a szél. Valahonnan a távolból egy ismeretlen, vonzó, felkavaró illat száll. Behunyod a szemed és a gondolatod ecsetje hullámokat szánt egy üres papírlapon. Az álom csak a kezdet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Létezik? Hisszük, higgyük, hogy igen. Képzeld el, hogy ebben az álomban, ebben a világban minden lehetséges. Ez egy illat? Nem, ez egy történet, amiben mi vagyunk a főszereplők, mi alakítjuk és mi is meséljük el. Észre sem vesszük, de már a reggeli vagy esti készülődésben választott szettünk még azelőtt mesél rólunk, hogy mi bármit is mondanánk. Sőt. Az illatunk is fontos jeleket küld, sőt ezek a jelek képesek egy egész történetté összeállni. Minden az első pillantással kezdődik.

 
Képzelj el egy üveget, amely valóban hullámzik. Illúzió, amely felkavarja a képzeleted, beindítja a szívedet. Képzeld el, hogy az Esprit Imagine-nel elkaphatod ennek az új világnak a hullámát.
 
Szükségünk van, szükséged van az igazi történetekre. Képzeld el, a mi történetünk 1968-ban Susie Russel-lel indult, aki felvett egy stoppolót – Doug Tompkinst -, valahol San Francisco környékén. Vadul tombolt a hippi korszak, egy évvel később rendezték „a” woodstocki fesztivált. Susie és Doug együtt utaztak tovább a lány virágokkal festett lakókocsijával. Persze, hogy szerelem lett az övék. A két szerelmes hippi eleinte az autóból árult ruhákat, melyekből később megszületett és világhírűvé vált az ESPRIT márka.
 
Az Esprit Imagine egyedi üvegekben olyan illatok várnak rád, amelyeket a képzelet és az érzékek játékai ihlettek.

Imagine a hölgyeknek. A mandarin ragyogása és a friss rózsabors vezet át egy virágos szívillatba, melynek középpontjában a lila heliotrop, osmanthus és fehérhúsú őszibarack áll. Ellenállhatatlan, érzéki erőt sugároz a bourbon vanília és a pézsma, mely a legtovább tündököl ebben a virágos-keleties-fás illatban. Intenzív élményt nyújt, miközben felerősíti nőiességünket.
Imagine a férfinak. Pezsdítően hat a fejillatban található keserűnarancs, citrom és kávébab, amelynek mélységet és gazdagságot ad a vibráló virágok együttese, a geránium és ibolya. Képzeld el a férfiasság modern kinyilatkoztatását. 
 
Kapd el az új világod hullámát, ahol minden lehetséges. Az álom csak a kezdet…

Képzelj el egy világot, ahol minden lehetséges
 
 
 

 

Címkék: hullámát! kapd világod

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai