2010.12.01.@ 10.12

Habzsolás a fa alatt? Karácsonykor mindig visszaszedi plusz kilóit a sztár!

Az ismert énekesnő saját bevallása szerint télen képtelen vigyázni az alakjára, így megesik, hogy bizony tetemes súlyfelesleg szalad fel rá…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Christina Aguileráról a közelmúltban leginkább válása miatt cikkeztek a lapok, most viszont azért került be az újságokba, mert testsúlyával kapcsolatban tett egy váratlan kijelentést: azt nyilatkozta, hogy a téli időszakban képtelen vigyázni az alakjára.

A 30 éves sztár egy kis túlzással a Hálaadás ünnepétől kezdve januárig fel sem áll az ünnepi asztal mellől, hiszen családjával megünneplik a Hanukát, az ő születésnapját, a Karácsonyt és a szilvesztert, majd kisfia szülinapját is.

Így valószínű, hogy Christina idén sem fogja majd vissza magát, ha a karácsonyi menü az asztalra kerül. Állítása szerint az sem érdekli, ha tíz kilónál is nagyobb felesleg rakódik rá, hiszen tavaszra diétával és kitartó edzéssel ezt leadhatja.

Azért mi hozzátennénk, hogy egyszerűbb dolga lenne, ha sikerülne mértéket tartania, legalább a desszertek esetében. Vagy mondjuk az is segítene, ha az edzéssel nem állna le az ünnepi időszakban sem…

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Ég vele: elhunyt a nagy nevettető!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: alatt habzsolás karácsonykor! kilóit mindig plusz“ sztár visszaszedi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai