2011.02.07.@ 00.02

Az év legforróbb napja (X)

Love, love, love. A küszöbön álló Valentin-nappal a szerelem mindenütt jelen van. S ahol szerelem, ott fejtörés is akad… „Mivel lepjem meg a kedvesem?” „Mit vegyek neki?” Vannak, akik egy még furfangosabb kérdésen morfondíroznak: „Hogyan használhatnám fel ezt a napot arra, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz?”

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Valentin-nap nem szól másról, mint a különleges együttlétről, ezért jobban teszed, ha a szokásosnál több kreativitást viszel a randitokba! Mozilátogatás vagy más zsúfolt helyen történő találka másokkal, akiknek szintén nem volt jobb ötletük? Elég gyenge. Ha valóban a filmeket kedvelitek, varázsoljatok a mozizásból egy emlékezetes élményt. Javasoljuk a „mozifarsang 2 fő részére” ötletünket. Kölcsönözz ki egy romantikus vagy egy akciófilmet, bármit, ami bejön Valentin úrnak. Dekoráld ki a nappalit, az ülőhelyeket alakítsd extra kényelmessé, sötétíts be, és készíts elő popcornt meg valami hűsítőt. Szerezz be magadnak egy jelmezt (mit szólnál a Pretty Womanhez?) s persze barátodnak úgyszintén (Superman? Egy Superman-póló viszonylag könnyen beszerezhető és még Valentin-napi ajándéknak is kiváló.) Ne akard, hogy ez a randi romantikusra és vattacukrosra sikerüljön, mert attól csak ellaposodhat. Ha poénra és kicsit őrültre veszed a figurát, a romantikus pillanatok maguktól jönnek majd!

 
Ha ennél azért kalandosabb alkat vagy, válaszd a „nyerő randit”. Először is vidd el őt egy gokartversenyre, és hívd ki magad ellen! Aztán menjetek el egy fürdőbe! Még sosem volt és ettől kissé feszélyezve érzi magát? Még jobb! Az első alkalomra a legjobb társaság kíséri el: te magad. Segíts neki ellazulni. Így együtt élvezhettek egy olyan programot, amelyet talán még sosem próbáltatok ki közösen: a legfontosabb, hogy közel lesztek egymáshoz!
 
S ha már a közelségnél tartunk (mi másról is szólna a Valentin-nap?) – akár Pretty Womannek öltözve, akár gokartversenyen, vagy a masszírozóasztalon hasalva a választottad mellett –, soha ne felejts el mosolyogni! Nem vagy elég magabiztos fogaid fehérségét vagy leheleted üdeségét illetően? Próbáld ki a „blend-a-med 3DWhite Fresh” magabiztosság-turbó fogkrémet, amely a frissesség akár 6x hosszan tartóbb érzését nyújtja* számodra. Ezzel az apró segítséggel Valentin-napon (pontosabban bármelyik napon) biztos lehetsz abban, hogy örökre Te leszel az Ő Valentinje!
 

 

Címkék: legforróbb napja

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai