2011.04.01.@ 00.04

Visszafojtott gyönyör? (x)

Sajnos egyre gyakoribb, hogy látszólag stabil kapcsolatok mennek tönkre, aminek a miértjét kívülállóként nem is sejtjük, hiszen az ismerős pár jól kijött egymással. Nem veszekedtek, nem csapongtak, de valamiért mégis hirtelen vége lett ígéretes kapcsolatuknak. A szerencsésebbek nem ismerik az érzést és környezetükben sem találkoztak vele, de meglepődnénk, ha kikérdeznénk ismerőseinket szexuális vágyaikról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szex nem összeillő embereket tud összetartani, de ha nem működik, akkor összeillő embereket tud szétszedni. Hiányában eltűnik a tűz, a vágy, melynek eredménye az elhidegülés. A kapcsolat elejére jellemző minden este „gyűrött lepedőd” felváltja a gyakori „fejfájás”, vagy „fáradt vagyok” érzés.

A legtöbb esetben nem is arról van szó, hogy ne élveznék az együttlétet, egyszerűen a késztetés tűnt el az életükből. Például egy angol kutatócsoport felméréséből kiderült, hogy a férfiak körében 40%-os emelkedést mutat a nem élet utáni érdektelenség. Képesek lennének rá, mert fizikai akadálya nincs, de az akarás hiányzik belőlük. Elképesztő, hogy a nők esetében a százalék száma még magasabbra kúszik, ezért igenis foglalkozni kell a kérdéssel és nem szabad beletörődni.

A probléma forrását nehéz lenne felsorolni, mert számtalan dolog lehet, de azt kijelenthetjük, hogy ennek a legtöbbször lelki okai vannak. A munkahelyi problémák, a gyermeknevelés, egy korábbi ki nem hevert lelki stressz – válás, családi dráma -, testünk el nem fogadása, mind hozzájárulhatnak a nemi vágyunk csökkenéséhez, és a párunktól való eltávolodáshoz.

Sokat segít a probléma megoldásában, ha végzünk egy kis önvizsgálatot és megpróbálunk a hozzáállásunkon is változtatni. Legyünk figyelmesebbek, kedvesebbek a párunkkal, és a megértés meghozza gyümölcsét. Az agyunk és testünk képes az öngyógyításra, és a különböző készítmények is a segítségünkre lehetnek. A homeopátiás készítmények épp ezt a folyamatot segítik, mellékhatások nélkül.

A Cefagil® tabletta növényi eredetű anyag felhasználásával készült homeopátiás gyógyszerkészítmény „szexuális zavarok” kezelésére. Hatóanyaga az ősidők óta nemi vágyat serkentő szerként ismert gyógynövény  a Turnera diffusa (Damiana).

A Cefagil® tabletta homeopátiás gyógyszer hatóanyaga a Turnera diffusa  gyógynövény. A Cefagil® fokozza az alhasi keringést és stimulálja a nemi szervek ingerlékenységét. A tabletta szedésével a szexuális teljesítmény és élmény a férfiakban és a nőkben egyaránt fokozódhat. (x)
 

További információk!

 

—————————————————————————————————————————————-

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét.

—————————————————————————————————————————————-

Címkék: gyönyör? visszafojtott

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai