2011.04.18.@ 00.04

Keressük 2011 legragyogóbb mosolyát! (x)

Sabján Johanna, a Cosmo főszerkesztője téged is beavat a kedvenc magazinod készítésének részleteibe és elárulja, miért fontos a szép mosoly.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Less be a kulisszák mögé!
 
Évek óta a kedvenc magazinom a Cosmopolitan, és nagyon érdekel, hogy pontosan mi alapján választjátok ki az aktuális címlaplányt? Judit, 25

Az első szempont mindig az, hogy ki számít éppen a legmenőbb sztárnak. Értem ezalatt, hogy az adott hónapban jelenik meg új mozifilmje, vagy albuma, esetleg éppen nálunk koncertezik. Nagyon fontos, hogy a címlaplány a trendnek megfelelő ruhában és sminkben pózoljon. Továbbá elengedhetetlen a természetes mosoly, hiszen ez a pozitív életérzés záloga!
 
Van egy kicsi rés az első két fogam között, ezért mindig úgy nevetek, hogy közben eltakarom a számat. Nem tudom megszokni ezt a szépséghibámat. Szerinted megcsináltassam a fogorvosommal? Dalma, 27

Semmiképp! Ha körbenézel a legbefutottabb modellek között, akkor láthatod, hogy most ez is divat. A tervezők és a fotósok is az egyedi, különleges lányokat keresik. Ott van például Madonna, aki soha semmi pénzért nem tűntette volna el a kis résecskét a fogai közül. Mad ettől maradt különleges és szexi. Vegyél róla példát, és te is nevess bátran, mert így még szebb leszel!
 
Egyszerűen imádom a divatoldalaitokat, és érdekelne, hogyan választjátok ki a fotómodellt? Melitta, 26

Amikor a divatszerkesztővel eldöntjük, hogy milyen stílusú ruhák kerülnek az anyagba, kiválasztjuk a lányt. Fontos a jó mozgás és különösen szép alak. Semmiképp ne legyen túl vékony, mivel nem szeretnénk az olvasóinkat egy ilyen látvánnyal sokkolni. Még fontos a titokzatos, szép mosoly is, hiszen ettől lesz egy divatanyag telitalálat!
 
Imádok divatosan öltözködni, és odafigyelni a külsőmre, mégsincs önbizalmam. Szerinted mit tegyek? Karina, 26

Először is olvasd rendszeresen a Cosmót, hiszen gyakran foglalkozunk ezzel a témával. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az önbizalom a legfontosabb lépés a sikerhez. Másodszor pedig mosolyogj minél többet!
Ha sokat nevetsz, azonnal felkelted mások érdeklődését, és mindig érdekesebb egy vidám lánnyal megismerkedni, illetve beszélgetni, mint egy szomorú csajszival.
 
Kiskorom óta modellkedem. Mindig azt volt az álmom, hogy egyszer én is a Cosmo címlapján szerepeljek. Mit gondolsz, van rá esélyem? Dóra, 23

Szerencséd van, hiszen épp most keressük 2011 legragyogóbb mosolyát! Ha április 30-ig regisztrálsz a www.blendamed. hu oldalon, akkor lehet, hogy éppen te leszel az a lány, aki a júniusi Cosmo hátsó borítóján szerepel. Sőt, ezen kívül havi egy szerencsés nyertes portréfotózást is kap. Mindenképp jelentkezz
 

 

Címkék: 2011 keressük legragyogóbb mosolyát!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai