2011.05.09.@ 00.05

Ha diétázol, tedd sikeresen! – Így küszöböld ki a fogyókúrák buktatóit – (x)

Hiába fogytál le, a leadott kilók szinte rögtön visszakúsztak? Nincs annál rémesebb dolog, mint amikor a sanyargató fogyókúra nem hozza meg a kívánt eredményt, vagy ha igen, akkor ideiglenesen. Pár jóízű falatozás, és az utált párnácskák bizony megint ott vannak. Nem a te készülékedben van a hiba, hanem a diétákban! Ismerd meg a buktatókat, hogy tudd, mit kell tenned a végleges fogyásért!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pluszkilóink: ha kidobjuk az ajtón, visszamásznak az ablakon?

Nincs annál rémesebb dolog, mint amikor több napnyi-hétnyi fogyókúrás önsanyargatás sem hozza meg a kívánt eredményt, vagy ha igen, akkor ideiglenesen. Pár jóízű falatozás, és az utált párnácskák bizony megint ott vannak. De hogyan fordulhat elő, hogy egy fogyókúra mégsem fogyaszt vagy hogy csak addig tart a hatása, amíg diétázunk? És mit lehet tenni ellene, hogyan lehet végleg lefogyni? Erre ad választ a Turbó-diéta®!

A fogyókúrák lecsökkentik az alapanyagcserét – a Turbó diéta optimalizálja!

Az emberi szervezet nagyon okos – talán túlságosan is: amikor huzamosabb ideig kevesebb táplálékot viszünk be, mint amennyire szükségünk lenne, elkezd spórolni: lecsökkenti az alapanyagcserét. Ez azt jelenti, hogy saját igényeiből vesz vissza, vagyis úgy állítja be önmagát, hogy amíg eddig mondjuk 2000 kalóriányi energiát használt fel működéséhez, most mindezt 1500-ból is megoldja. Ezért aztán a fogyókúra végeztével azt vesszük észre, hogy „már a víztől is hízunk”. A Turbó-diéta® során két héten keresztül kizárólag egy speciális fehérjekészítményt fogyasztunk, amelyet az orvosok úgy alkottak meg, hogy a szervezet számára minden szükséges tápanyagot biztosítson, így az nem kapcsol felhalmozó üzemmódra. Sőt! Ha már a különböző fogyókúrák során sikeresen összezavartuk anyagcserénket, a Turbó diéta® fehérje turmixpor és Turbó diéta® Shake fogyasztásával ezt is helyrehozhatjuk!

A fogyókúrák során nem a zsírból fogyunk – a Turbó diéta azonban a zsírpárnákkal vesz fel a harcot!

A csökkentett kalóriabevitel során a test által elveszített kilóknak mindössze elenyésző része a valódi zsírveszteség – a többi víz, a kiürülő méreganyagok, és ami a legnagyobb baj: izom. A szervezet ugyanis először mindig a könnyebben bomló izomból nyer magának pluszenergiát, csak ezek kimerítése után nyúl a zsírraktárakhoz. A fogyás tehát csak látszólagos: a zsírpárnák bizony ott maradtak.

A Turbó diéta azonban azzal, hogy a napi energiaszükségletet minőségi fehérje formájában biztosítja a szervezet számára, megóvja az izmokat a leépüléstől. A szervezet kénytelen lesz máshová fordulni pótlásért, így a Turbó-diétával® 1 kiló fogyás tényleg 1 kilót jelent, hiszen a zsírszövetből vesztjük el a súlyt! Ráadásul 1 kiló zsírszövet jóval nagyobb térfogatú, mint 1 kiló izom: ezért van az, hogy a Turbó-diétánál® rendkívül látványos a súlyveszteség.

A fogyókúrák nem ügyelnek a fogyás aktivizálására – a Turbó-diéta® még a turbó ütemet is felturbózza!

A fogyókúrás étrendek legtöbbször nem fordítanak figyelmet arra, hogy a szervezetet megszabadítsák a felgyülemlett méreganyagoktól, tápanyag- és vitamintartalmuk is elégtelen, így a szervezet még inkább csökkentett módban fog működni.

A Turbó-diéta® a szilárd táplálék megvonásával a lehető leghatékonyabban kitisztítja és méregteleníti a szervezetet, beállítja a sav-bázis egyensúlyt, optimalizálja az anyagcserét és feltölti a vitaminraktárakat. A kúra alatt fizikai éhséget egyáltalán nem érzünk, és minden szükséges tápanyagot megkapunk, így a Turbó-diéta® könnyedén betartható és kitűnő nyitánya az egészséges életmódra való átállásnak.

Tiszteljük és szeressük önmagunkat is annyira, mint másokat: erőfeszítéseinkért cserébe ajándékozzuk meg magunkat a valódi és végleges fogyás, egészségesebb és vonzóbb valónk örömével!

Játssz velünk nyereményjátékunkon és nyerj 2 hetes Turbó diéta csomagot, és az álomalakot! >>>

Turbó diéta® Központ
1139 Budapest, Váci út 91. I.em.
Tel.: 06 1 451 0294
Web: www.turbodieta.hu
Email: info@turbodieta.hu

 

Címkék: buktatóit diétázol fogyókúrák küszöböld sikeresen! tedd

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai