2011.05.23.@ 00.05

Segítség, randim lesz!

Randid lesz, és gyorsan formába kell jönnöd? Jócskán van mit leadnod, de kevés az idő és ráadásul az éhséget sem bírod? Úgy érzed, fogyókúrás csiki-csukit játszol már régóta? Megkerestük, mi a legjobb megoldás!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vegyél egy nagy levegőt, és fogyj le utoljára!

A Pasi, így, nagybetűvel végre randira hív, s mi –miután egy higgadt, „hát akkor sziá”-val elköszöntünk – kurjongatva körbeugrándozzuk a lakást, majd, sajnálatos módon kikötünk a tükör előtt. És hidegzuhanyként ér bennünket a felismerés, hogy a pasihiányt pótolandó csoki- és chipshegyek egész mást pótoltak, halványan felrémlik a könyvjelzőnek használt fitneszbérlet, és azon törjük a fejünket, hogy a randi lemondásakor melyik a jobb megoldás: azt mondani, hogy egy tanúvédelmi programban veszünk részt vagy hogy nemrég cölibátusi fogadalmat tettünk.

A fenti szituáció szinte mindegyikünk számára ismerős. Ilyenkor egyet tehetünk és teszünk is: időt kérünk. Időt, hogy rendbe hozzuk a frizuránkat, kikutassuk, hová költözött azóta kozmetikusunk, hogy utoljára nála jártunk, beszerezzük a randiruhát – minderre egy nőnek elég is egy-két hét. A testsúly azonban más kérdés – ahhoz, hogy formába lendüljünk, jóval több időre lenne szükségünk, no de mégse mondhatjuk, hogy jövő ilyenkor este 8-kor… Tehát nagyon okosan kell megválasztanunk fogyókúránkat, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a lehetőségeinkből.

A fogyókúrákkal valahogy úgy vagyunk, mint a pasikkal (legyen okos és szívdöglesztő, hódítsa meg a világot és mosogasson el, írjon dalszövegeket és húzzon be a kiállhatatlan szomszédnak stb.) úgyhogy nem kis teljesítmény ezeknek megfelelni… A Turbó-diétának® sikerül!

Csupán 2 hét a távolság az álomalakodig!

A Turbó-diéta® Intenzív Programját a szakértők méregtelenítéssel javasolják kezdeni: az első nap célszerű átesnünk egy alapos salaktalanításon, hogy szervezetünket felkészítsük a megváltozott táplálékbevitelre, és biztosítsuk a jó minőségű fehérje és vitaminok lehető legtökéletesebb felszívódását. A diéta során a Turbó diéta® fehérje turmixpor – ami a változatosság kedvéért 4 ízben is kapható – gondoskodik a jó minőségű fehérjék, és egyéb tápanyagok beviteléről, amire csak szüksége lehet a szervezetünknek, így elkerülhetjük a bőrünkre nézve káros és szükségtelen anyagok bevitelét is. Ezzel mérsékeljük a kritikus helyeken kialakult narancsbőrünket is!

A praktikus Turbó diéta® Shake most még inkább megkönnyíti, hogy a rohanó hétköznapokon a minőségi tápanyaghoz juttassuk a szervezetünket, hiszen egy elég bedobni egy palack Shake-t a táskánkba, és már szaladhatunk is tovább a dolgunkra. Kereshetjük tovább a randiruhát, de már két mérettel kisebbet!

Fogyj két hét alatt két ruhaméretet – Legyél bombanő az álomrandin!

A diéta különlegessége az – ellentétben a többi fogyókúrás módszerrel -, hogy a súlyveszteség nem az izomtömegnél fog jelentkezni, hanem a testzsírunk tömege kezd el csökkenni. A fogyókúra során intenzíven zsírcsökkenést tapasztalhatunk nap mint nap. Ez két hét alatt akár két ruhaméretnyi mínuszt is jelenthet. A Turbó-diéta® tartós fogyást biztosít, turbó ütemben, jojó effektus nélkül. Szervezetünk két hét alatt hozzászokik a diéta biztosította újfajta táplálkozási rendszerhez, amely során csak a szükséges mennyiségű tápanyagot visszük be, aminek egészét hasznosítja a szervezetünk. Nem fogunk visszahízni és büszkén mosolyoghatunk majd az álompasi oldalán.

Ha kérdésed van a diétával kapcsolatban, kérdezd Laurát, a Turbó-diéta Központ háziasszonyát.

Turbó diéta Központ
1139 Budapest, Váci út 91.
Tel.: 06 1 451 0294
Web: www.turbodieta.hu
Email: info@turbodieta.hu

Címkék: lesz randim segítség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai