2011.06.06.@ 00.06

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk! (x)

Ki vele lányok…mindannyian tudjuk, hogy a szépségért szenvedni kell – gondoljunk csak az elengedhetetlen tűsarkúkra! Vagyis, ha mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól nézzünk ki, miért is mondanánk nemet a hosszantartóan selymes és sima lábak lehetőségére, melyet a Braun Silk-épil kínál?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Túl sok időt vesz igénybe? Túlságosan fájdalmas? A világon első kettős epilátora, a Braun Silk-épil szeretné eloszlatni az epilálással kapcsolatos tévhiteket!

1. Az epilálás fájdalmas!

Na jó, mindannyian tudjuk, hogy szépségünk megőrzése bizonyos erőfeszítéseket kíván meg tőlünk, és noha vannak akiknek az epilálás kellemetlen, az első használatot követően, minden alkalommal egyre csökken majd ez az érzés, míg végül teljesen el is tűnik. Az új „Wet&Dry” vagyis a zuhany alatt vagy fürdőkádban is használható modellek kíméletesek a bőrhöz.
 

2. Közvetlenül az epilálást követően lábaim még nem állnak készen az indulásra.

Vannak, akik bőrén az epilálást követően piros pöttyök jelennek meg, de aggodalomra semmi ok: ez mindenkinél előfordul, és hamar elmúlik! Amennyiben zavar, végezd az epilálást az esti órákban, s mire másnap kilépsz az utcára, már rég feledésbe merülnek a pöttyök!
 

3. Úgy vélem, az epilálás túl sok időt vesz igénybe. Én egyszerűen csak zuhanyzás közben, minden reggel gondolkodás nélkül kezembe veszem a borotvát.

Való igaz, hogy az epilálás valamivel több időt vesz igénybe, mint a borotválás, de minél gyakrabban végzi valaki, annál gyorsabban megy, ráadásul mi az a két perc extra, amikor lábaink akár 4 héten át is megőrzik selymességüket és simaságukat? A Braun Silk-épil 7 kettős hatású epilátor a világon az első olyan készülék, amely az epilálást a Gillette Venus technológiával ötvözi. Az epilátor csipeszei kiemelik a szőrszálakat a gyökerüknél fogva, majd a beépített pengék egyetlen lehúzással eltávolítják a makacs szőrszálakat! Szépségápolási rutinunk részeként a Wet&Dry modellek pedig még a fürdőkádban, vagy a zuhany alatt is használhatóak.


4. Epilálás? Az ugyanaz, mintha villanyborotvát használnék, nemde?

A villanyborotva a 80-as éveké! A borotva a bőr felületén vágja el a szőrszálakat, az epilátor pedig csipeszekkel rendelkezik, amelyek a gyökerüknél fogva távolítják el azokat. Ez annyit jelent, hogy az újranövekedő szőrszálak már sokkal lassabban és vékonyabban törnek a bőrfelszínre, mint korábban. Győződj meg róla!
 

5. Az epilátor nem olyan alapos, mint a borotva.

Az epilálás során maradhatnak ki szőrszálak, így a kiváló eredmény érdekében többször is „át kell menni” ugyanazon a bőrfelületen. Mindemellett próbáld meg lassabban végigvezetni az epilátort a bőrödön, vagy próbáld ki a világon elsőként bemutatkozó Braun Silk-épil 7 kettős hatású epilátor, amely átlagosan a szőrszálak 96%-át is képes eltávolítani, egyetlen lehúzással.

6. Az epiláláshoz bizonyos hosszúságúra kell növeszteni a szőrszálakat. Ez nem fog menni nyáron.

A Silk-épil-lel történő epilálás során a homokszemcse méretű borosták is eltávolíthatóak – végtére is, miért akarná bárki is megnöveszteni a lábán található szőrszálakat?

7. Az epilátor egy elektromos készülék, és én nem vagyok túl jó azok használatában. Ez inkább férfiaknak való

Hölgyeim, ez itt a 21. század, a nők világa! Hogyne tudnád használni az epilátort – egyszerűbb, mint gondolnád! Különböző tulajdonságai segítségével – mint pl. a Smart Ligh lámpa – könnyedén irányíthatod a készüléket az epilálás közben, amely még a legvékonyabb szőrszálakat is megvilágítja az alapos szőrtelenítés érdekében. Mindemellett a kétféle sebességfokozat közül egyszerűen kiválaszthatod, hogy a műveletet ultra kíméletesen vagy ultra hatékonyan szeretnéd végezni!

8. Nem ismerek senkit, aki boldog lenne az epilátor használatától

Mi igen! Világszerte 18 millió nő fedezte fel az epilálást – ők nem tévedhetnek mindnyájan. Tudj meg többet a www.braun.com honlapján!
 

Címkék: amit epilálás kell oszlatnunk! tévhit

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai