2011.06.10.@ 13.06

A káprázatos mosoly titka (X)

Véget ért a „Keressük 2011 legragyogóbb mosolyát” játékunk. Görög Zita segít abban: hogyan nevess te is szépen és magabiztosan, hogyan légy sikeres a mindennapi életedben, úgy, hogy minden nap címlaplánynak érezhesd magad.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Ha belépek egy helyiségbe, hogyan vonjam magamra a feltűnést anélkül, hogy az közönséges legyen? Janka, 25
 
Viselj világos sminket, ami remekül kiemeli a természetes szépségedet, és a legelőnyösebb vonásaidat helyezi előtérbe. Élénk színű, kékes bázisú ajakrúzst használj, mivel ez nagyon szépen kiemeli a fogaid fehérségét. A hajadat fogd copfba a fejtetődön és járj egyenes háttal, leeresztett, enyhén hátrahúzott vállakkal. Hogy a megjelenésed teljes legyen: viselj lélegzetelállító tűsarkút, így ha valahová besétálsz, az emberek le sem tudják venni a szemüket rólad.
 
 
Hogyan tehetem tartósan frissé a leheletem, mielőtt szórakozni indulok? Karina, 24
 
Fontos egy alapos fogmosás, mielőtt elindulsz. A blend-a-med 3D White Fresh fogkrém például hosszan tartó friss leheletet biztosít, ezáltal magabiztosságod egész este töretlen marad.
 
 
Mi a legfontosabb alapszabály lefekvés előtt? Eszter, 27
Nagyon fontos, hogy mindig töröld le a make-upodat és moss fogat, mielőtt ágyba bújsz. Lehetnek néha kivételes esetek, de ebből ne csinálj szokást. Ha már tényleg fáradt vagy fogat mosni, kapj be egy rágót és öblítsd ki alaposan a szádat vízzel. Ne feledd azonban, hogy a rágógumi nem helyettesíti az alapos fogmosást!
 
 
Imádok bulizni, de néha nagyon kiszárad a szám tánc közben! Hogyan frissítsem fel anélkül,
hogy innék valamit? Dóra, 26
 
A cukormentes fogápoló rágógumi beindítja a nyáltermelő mirigyek működését, így megakadályozza, hogy kiszáradjon a szád. Beiktathatsz egy gyors fogmosást a mosdóba, ami szintén beindítja a nyáltermelést. Ez egyszerű megoldást nyújt a problémádra.
 
 

 

Címkék: káprázatos mosoly titka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai