2011.09.23.@ 07.09

45 kilót fogyott a sztár – kész az új szerelemre is!

Nem hiszünk a szemünknek: ez a bombázó 103 kilót nyomott volna?! Pedig igaz: így fogyott 45 kilót a színésznő, visszanyerve magabiztosságát és a szerelembe vetett hitét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kirstie Alley nemcsak elképesztő idomokat és csodálók hadát köszönheti fantasztikus fogyásának, hanem valami egészen mást is: a Nicsak, ki beszél-filmek sztárja nemrég elárulta, hogy visszanyert magabiztosságának köszönhetően kész egy új szerelemre.

„Korábban nem tetszettem magamnak, és nem akartam duciszexet” – árulta el nemrég a színésznő. Majd hozzátette: fogyása után nemcsak magabiztosabb, hanem energikusabb is, így valószínűleg a lepedőgyűrögetés sem okozna neki problémát.

„Már azt is eldöntöttem, milyen pasira van szükségem: olyan társra vágyom, aki mindig mellettem áll, és nagyon bátor” – tette hozzá a kétszeresen elvált, kétgyerekes anyuka, akiről első pillantásra biztosan te sem állítanád, hogy nemrég száz kiló felett volt súlya, éveinek számát tekintve pedig a hatodik iksz (!) felett jár.

Kirstie Alley a Szombat esti láz című táncos műsor amerikai megfelelőjével, a Dancing With The Starsszal adott le 45 kilót. A műsorra a hét 6 napján próbált, alkalmanként legalább két órát, és emellé csak napi 1400 kalóriát fogyasztott. Az eredmény pedig szerintünk magáért beszél! 

 
 
Címkék: fogyás szerelem sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai