Megtaláltuk neked a tökéletes matt rúzst

Tudtad, hogy a Bobbi Brown márka legelső terméke rúzs volt? Utánajártunk, hogy mennyire bírja a karácsonyi pörgést az új matt termékcsalád.

Ha karácsony, akkor ünnepi smink és ha karácsonyi makeup, akkor csakis a vörös rúzs jöhet szóba nálam. Nincs még egy ilyen adu ász árnyalat, ami akár ajándékozás közben vagy éppen az office mindennapokban is megállná a helyét, miközben a legegyszerűbb szettet is azonnal ellenállhatatlanná varázsolja. A titok a megfelelő árnyalat kiválasztása, szóval első lépésként mindenképpen a bőrtónusodhoz passzoló verziót szerezd be. És ha már vörös rúzs és karácsonyi finom visszafogottság, nem is kérdés, hogy a matt irányba húz a szívem, ezért is örültem, amikor a Bobbi Brown új matt rúzsát tesztelhettem, ráadásul csodás vörös színben.

Na de nézzük gyorsan, hogy mit ígér a termék: luxus matt rúzs, 12 órán át tartó színnel teli maximális fedés, miközben könnyed érzetű marad. Hiába vagyok nagy rúzsrajongó – még a legunalmasabb 1 perces sminket is azonnal ütőssé teszi -, általában gyorsan lemászik a szín a számról és főként a matt rúzsok durván szárítanak is. Utóbbi elkerülése érdekében már rutinosan aláhidratálok a termék felvitele előtt. Kérdés, hogy sikerül-e duplázással nyernie a sminkmárka új darabjának, ami a nagyon szexi Red Carpet, azaz Vörös Szőnyeg fantázianevet kapta.

Első körben ecsettel vittem fel a terméket, de teljesen elég lett volna önállóan a rúzst használni, mert nagyon könnyű dolgozni vele. A színe intenzív és azonnal feldobta a no-makeup arcomat. Eddig oké, viszont 12 órába még sok minden belefér, nézzük miket kellet kibírnia a rúzsnak: karácsonyi ajándékok utáni rohangálás, délutáni cikkírás és levezetésnek mézeskalács sütés. Esélyem sem volt napközben igazítani rajta, néha gyorsan csekkoltam csak, hogy nincs-e még kínosan körbekopva a szám kontúrja körül a szín.

A végeredmény egész biztató, hiszen fél nap után is szép vörös színű volt a szám, viszont veszített az intenzitásából. Néha ráfért volna egy kis frissítés, hogy végig tartsa az erőteljes hatást. Miután eltávolítottam sminklemosóval a terméket, a szám pont annyira volt kiszáradva, mint egy átlagos téli nap után. Szóval a termék maga nem dehidratált, de nem is védett úgy, mint egy ajakápoló. Oké, nem is ez volt a feladata.

Vidd vagy hagyd? Egy vörös rúzs minden Cosmo-lány táskájában kell, hogy lapuljon és ha hosszútávon szeretnéd, hogy elkísérjen a kiválasztottad, akkor bátran szavazd meg a bizalmat Bobbi Brown matt darabjának.

Még több

Teszter