Megtaláltuk a tökéletes kézkrémet télre

Télen mindenkinek hatalmas fejtörést okoz, hogy mivel hidratálja a kezét. Most kipróbáltunk egy olyan terméket, ami megoldás lehet erre a problémára.

Megtaláltuk a tökéletes kézkrémet télre

Én nem csak télen, hanem nyáron is állandóan a kezem kiszáradásával küzdök. Már rengeteg terméket kipróbáltam, de csak néhány segít ezen a problémámon. Éppen ezért ebben a hideg időben extra figyelmet fordítok rá, hogy minden kézmosás után használjak hidratálót. Olyan terméket viszont még nem találtam, ami a táskámban is elfér és a minőségével is elégedett vagyok.

Barnängen Lycka kifejezetten nagyon száraz bőrre lett kifejlesztve. A csomagoláson fel is tüntették, hogy nincs benne szilikon és parabén, aminek külön örültem.

Elsőre nagyon jónak tűnt a termék, a mérete is tökéletes és még az összetevői is jól hangzottak, úgyhogy alig vártam, hogy felkenjem a kezemre. Egy rohangálós nap után próbáltam ki, amikor bőven kapott a kezem a téli hidegből. Körülbelül két borsónyit masszíroztam a kézfejembe. Már a tubusból kinyomva az állaga is nagyon tetszett: nem túl zsíros, de nem is folyik szét.

Nagyon kellemes érzetet hagyott a kezemen és rögtön be is szívta a bőröm pedig nem spóroltam a krémmel. Az illata egyáltalán nem zavaró és erős, hanem egy gyenge kis esszenciája van. Néhány nap használat után is töretlen a szerelem, nagyon praktikus megoldás ez a termék ilyen hideg időben főleg, ha te is szereted magaddal vinni a táskádban a kézkrémedet.

Még több

Teszter