Kipróbáltuk a csoki illatú matt rúzst

Extrán tartós rúzst keresel? Mutatjuk, miért érdemes a L’Oreal Les Chocolats kollekciójából választanod!

Ha makeup-ról van szó, akkor én egyértelműen a visszafogott szemfestés és a feltűnő(bb) rúzs kombinációra szavazok – egészen konkrétan a piros vagy vörös ajkakra. Szerencsére a L’Oréal Les Chocolats 12 árnyalata között is akad ilyen, amiből most egyet ki is próbáltam.

Az alkotók a megjelenéssel is a színekhez passzoló matt hatást erősítették, a design nagyon letisztultra és elegánsra sikerült. Ha a csomagolás mellett pedig a praktikus szempontokat is szeretném értékelni, akkor mindenképpen extra piros pont jár a tégelyre, hiszen nagyon jól záródik, az  applikátorral pedig gyerekjáték felvinni az ajkaimra a festéket. Az Ultra Matte Les Chocolats használata tehát nem okozott különösebb gondot, ráadásul nagyon hamar megszárad és nem kenődik.

Bár máris jól indult a kapcsolatunk, a rúzsvásárlás egyik legfontosabb kritériuma számomra egyértelműen a tartósság, úgyhogy kíváncsian vártam, ez a darab mire képes, szóval egyáltalán nem is kíméltem a nap folyamán! Szerencsére volt is lehetőségem tesztelni a beígért hosszan tartó hatást, egy nap alatt több étkezésnek és legalább kettő (de inkább három) csésze kávénak kellett ellenállnia.

A bögrémen ugyan hagyott egy picike nyomot, de egyébként ugyanolyan szép és foltmentes maradt a számon, csak az ajkak belső felén kezdett el lekopni egy kicsit. Sőt, annyira erős, hogy szinte lehetetlen volt elkenni (igen, megpróbáltam)! Ebből az is következik, hogy kicsit nehézkes leszedni, este sminklemosóval kellett nekiesnem, hogy teljesen le tudjam mosni.

A rúzs illata nálam nem elsődleges szempont, de ebben az esetben semmiképpen sem hagyhatom szó nélkül ezt sem! A L’Oreal Les Chocolats kollekció darabjai (ahogyan az a névből is sejthető) fincsi csokiillatot kaptak, amit akkor is imádni fogsz, ha nem vagy túlságosan édesszájú. Szóval ha beszerezel egyet közülük, érdemes lesz vigyáznod, mert lehet, hogy gyakrabban kedved támad majd nassolni a kedvenc sütidből!

Még több

Teszter