Megnéztük, mit tud a fehér magnóliás fátyolmaszk

A különleges kialakítású termék még intenzívebb hatást ígér, mint a hagyományos arcmaszkok. Kíváncsi vagy, mivel tud többet?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megnéztük, mit tud a fehér magnóliás fátyolmaszk

Megmondom őszintén, ritkán használok arcmaszkot, ezért a tesztelése érdekes kihívás volt számomra, már csak azért is, mert ilyen fülre akasztós, a nyak bőrét is lefedő változatot még egyáltalán nem próbáltam.

A fátyolmaszkot egy letisztult tasakba csomagolták, ami olyan hatóanyagokat rejt magában, mint például a bőrkondicionáló és antibakteriális hatású fehér magnólia kivonat, lándzsás útifű kivonat, argán olaj, vagy a shea vaj. A Narüko kozmetikumait korábban még nem próbáltam, szóval kicsit utána is olvastam tesztelés előtt. Kiderült, hogy a tajvani márka nagy hangsúlyt fektet arra, hogy természetközeli legyen, és még a csomagolások is újrahasznosíthatóak, szóval erre még egy extra plusz pontot adtam nekik.

A termék a leírások szerint feszesíti és hidratálja a bőrt, miközben selymesen simává is varázsolja azt. Sőt, a speckó kialakításnak köszönhetően még a nyakamat is ápolja.  A mini kutatómunka után első lépésként először megtisztítottam az arcomat, majd kivettem a maszkot. A védőfólia eltávolítása után fel is helyeztem, amit a már említett fülre akasztható kialakítása nagyban megkönnyített. Ez a kis plusz szövetdarab hatalmas segítség, sok esetben azért nem szeretettem a maszkokat, mert úgy éreztem, nem igazán hatásosak, hiszen nem illeszkednek rá a bőrömre, így valószínűleg kevésbé élvezhetem az előnyeiket, hiába ülök bennük akár egy órát is. Bár szorosnak tűnhet a Narüko fehér magnóliás maszkja, éppen annyira feszes, amennyire kell és nem kell attól félnem, hogy elcsúszkál, ha megmozdulok.

Miután ráigazítottam a nyakamra is, leültem, hogy kivárjam az előírt 15-20 perces hatóidőt, ami alatt kényelmesen meg tudtam nézni egy részt a kedvenc sorozatomból (miközben még a bőrömmel is jót tettem). Eltávolítás után gyorsan beszívódott a hatóanyag, az bőröm pedig nagyon puha lett tőle, de nem is ez volt a fő változás, amit észrevettem!

Abban biztos vagyok, hogy többszöri használat szükséges ahhoz, hogy igazán kifejthesse összes hatását (mint például a szürke, fakó árnyalat megszüntetése, vagy a bőrfelszín egységesítése), de már az első alkalommal is érezhető volt, mennyire jó feszesítő. Még órákig éreztem a frissítő érzést az arcomon, szóval engem meggyőzött, és szívesen feldobok majd egy-egy fátyolmaszkot azokon a fárasztó nap utáni estéken, amikor nincs idő vagy lehetőség drága kezelésekre bejelentkezni – az expressz otthoni kényeztetés egyébként tasakonként mindössze 690 forintba kerül.

Címkék: arcmaszk Cosmo fátyolos Narüko szépség teszt

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Teszter