Tényleg többet tud a testápoló hab?

Egyre több márka kínálatában jelennek meg a hab állagú testápolók. Kíváncsi vagy, miben más, mint a hagyományos krémek? Teszteltük!

Tényleg többet tud a testápoló hab?

Még mindig ezerrel támadnak a mínuszok, aminek egy kiszáradásra hajlamos bőrű ember sem örül – szóval én sem! Sajnos hiperérzékeny vagyok a hidegre, a kézfejem például gyakran repedezik is miatta… Úgyhogy nekem nagyon fontos, hogy jó minőségű hidratáló krémet találjak, aminek hatása hosszan is tart.

A hab állagú testápolók már 2017-ben felbukkantak a drogériák polcain, de csak tavaly lettek igazán népszerűek, több márka is piaca dobta a sajátját. Nekem eddig még valahogyan nem került a kezembe és a kezemre sem ezekből a hidratálók közül egy sem, szóval nagyon kíváncsi voltam mit tud a NIVEA Body Mousse termékcsalád Vadmálna és Fehér Tea illatú darabja, ami  48 órányi hidratáltságot ígér a száraz bőrűeknek!

A hagyományos testápolók egyik legnagyobb hibájának az időigényességet tartom: egy-egy rohanós napomon egyszerűen nem tudom megvárni, amíg a krém beszívódik és az is többször előfordult már, hogy még 10-15 perc után várakozás után is összekente a ruhámat – hiába akartam nagyon türelmes lenni. De ahogy elkezdtem olvasgatni a hab változatról, úgy láttam, éppen erre a problémákra kínál tökéletes megoldást!

A NIVEA a deo spray-khez hasonló kiszerelést álmodott meg ennek a Body Mousse-nak, ami azért is jó, mert sokkal könnyebben magammal tudom vinni, mintha egy nagy és nehéz tégelyes krémet cipelnék a táskámban egész nap. Persze tudom, sok márkának van belőle mini kiszerelése, de azok csak pár használatot jelentenek az én érzékeny bőröm esetében…

A megjelenése nagyon letisztult designt kapott, a vadmálnás és fehér teás változatát pedig menő rózsaszín – zöld mintával díszítették . A külső után jöhet is a lényeg, ami a flakon belsejében rejtőzik!

A NIVEA Body Mousse használata borzasztóan egyszerű, csak jól fel kell rázni és már lehet is fújni! Szó szerint habkönnyű érzetet ad, szinte észre sem vettem, hogy a bőrömön van. Kicsit olyan, mintha borotvahabot nyomtam volna magamra, de még annál is légiesebb az állaga.

Van még egy jó hírem: amilyen könnyű, olyan gyorsan be is szívódott, szóval nem kellett percekig arra várnom, hogy megszáradjon – mire megittam a reggeli kávémat, már be is itta a bőröm és szerencsére nem hagyott nyomot a ruháimon sem.

Nálam egyébként ez volt talán a legfontosabb szempont, mert a hétköznapjaim mindig rohanásban telnek, erre jó pár plusz pontot adtam magamban a termékre. Persze az is fontos, hogy nagyon puha (és szuperédes málnaillatú) lett tőle a bőröm, és a kézfejem sem kezdett el repedezni – ráadásul még a pénztárcát is megkíméli, hiszen 1299 forintért kapható a boltokban.

Szóval ha a te bőrödet is megviseli a téli időjárás, bátran dobj be egy NIVEA Body Mousse-t a táskádba, csak először csekkold a flakont, mert használat után egy kicsit még szivároghat a hab!

Még több

Teszter