Kipróbáltuk a vörösbor illatú ajaktintát

Te is imádod a piros rúzst magadon? Ha egy picit már unod a kedvenc márkád termékeit, akkor most egy nagyon cuki ajaktintát mutatunk neked.

Kipróbáltuk a vörösbor illatú ajaktintát

Már a csoki illatú rúzs tesztjét olvashattad nálunk. Most pedig egy olyan ajaktintát próbáltunk ki, aminek a színe, az illata, és még a doboza is a vörösborra emlékeztet. A terméket egy tajvani cég gyártja, de itthon is megvásárolható 1990 forintért a szepsegcenter.hu oldalon. A rúzs egyébként több színben is kapható, viszont szinte mindegyik a vörösbor árnyalata.

Én gyakran használok piros rúzst, akár a hétköznapokban i,s főleg, ha egy picit extrább szeretnék lenni, úgyhogy nagyon örültem ennek a kis terméknek. Már a csomagolásán is jót mosolyogtam, úgyhogy nagyon reméltem, hogy a minőségével is elégedett leszek.

Természetesen a tesztelést kis ajak hidratálás előzte meg, majd az extra „Kylie Jenner hatás” érdekében körberajzoltam a számat egy piros szájceruzával.

Majd miután kontúroztam, vékonyan felkentem a tintát. Az applikátorával teljesen elégedett vagyok, könnyű vele dolgozni.

A rúzs illata tényleg pont olyan, mint egy vörösboré. A textúrája is szuper, ugyanis a legtöbb esetben a piros szájfények nem fednek eléggé, úgyhogy az egész számat ceruzáznom kell, vagy tennem kell alá piros rúzst, viszont ez a cucc extra pigmentált.

A tartósságán lepődtem meg a legjobban, ugyanis nagyon bírta a strapát, annak ellenére, hogy ez egy extra fényes változat. Maximum a ragyogása kopott evés, ivás után, de a szín 3-4 órán át gyönyörű és utána is elég csak egy kicsit ráfesteni.

Szóval ha beújítanál egy dögös szájfényt a hétköznapokra, amivel ráadásul villoghatsz a barátnőid előtt is, mert extra vicces, akkor ez számodra az igazi must-have beautycucc!

Még több

Teszter