Így lehet természetes a szemöldököd!

Eddig még neked se sikerült olyan terméket találni, amivel ha kifested a szemöldököd, természetes hatást érhetsz el? Mostanáig!

Így lehet természetes a szemöldököd!

Biztosan neked is van egy olyan ismerősöd, akin a csajokkal rendszeresen mosolyogtok, ugyanis a szemöldöke úgy néz ki, mint amit fekete szemceruzával rajzolt át, újra meg újra…

via GIPHY

Mivel én is rengeteg félresikerült fazont és árnyalatot láttam már, nem is rakok rá semmilyen festéket, csak fésülni szoktam és néha egy géllel fixálom. Épp ezért először félve próbáltam ki az Avon Mark Brow Tattoo szemöldökformázóját, ugyanis porokkal már próbálkoztam, de túlságosan intenzív lett a végeredmény.

Amikor felbontottam a ceruzát, meglepődtem a tripla ágú applikátoron, mert még nem találkoztam hasonlóval. A leírásban azt ígérik, hogy ezzel a kialakítással természetes hatású, extra szálakat festhetek a szemöldökömbe. Ennek ellenére is vékonyan próbáltam felvinni a festéket, ugyanis tényleg rettegtem, hogy túl erős lesz, viszont meglepődtem! Kellemesen színezte el a szemöldökömet, pont annyira, mint amit mindig is szerettem volna, rádásul a három ágú aplikátorral tényleg pofonegyszerű volt a használata.

A bal oldalon látható a szemöldököm smink nélkül, a jobb oldalon pedig az Avon színezőjének a használata után.

Nekem tényleg nagyon bejött a termék és biztos, hogy még használni fogom. Sajnos  viszont jelenleg csak három árnyalatban kapható, az ára pedig 2799 Forint. Én a „light brown”-t próbáltam ki, ami hozzám nagyon passzolt, így neked is azt ajánlom, hogy akkor érdemes beszerezned, ha neked is tökéletes valamelyik szín, ellenkező esetben elég vicces lehet a végeredmény.

Még több

Teszter