Tud annyit egy vegán rúzs, mint a kedvenced? Többet is!

Régóta kíváncsi vagy, mire képesek a vegán termékek? Lacza Betti sminkmester most letesztelte neked a Physicians Formula új matt rúzsát!

Tud annyit egy vegán rúzs, mint a kedvenced? Többet is!

Ahogy a kezembe vettem a Physicians Formula: The Healthy Lip folyékony rúzst, egyből elnyerte a tetszésem a csomagolás, illetve a termék fogása. Nagyon elegánssá teszi az ezüst és az átlátszó szögletes tartóka, de a legjobb benne, hogy már látom is a rúzs színét anélkül, hogy elkezdeném kibontani. Nekem egyébként ez a mályvás szín az egyik kedvencem, már ha folyékony rúzsról van szó! Épp ezért nagyon örültem, hogy a Physicians Formula új kollekciójában ez is megtalálható, ami Berry Healthy fantázianevet kapta.

A Physicians Formula termékei egyébként nem csak gyönyörűek, egészségesek is! Egytől egyig hipoallergének, állatkísérletmentesek, bőrgyógyászatilag és klinikailag teszteltek, plusz egy csomó szuper összetevőt tartalmaznak, mint Hyaluron-sav, avokádó olaj, A és E-Vitamin, anti-aging peptidek. Így még kíváncsibb lettem, vajon mit is tud ez az újdonság!Amit még egy folyékony rúzsnál egyébként meg szoktam nézni, az az applikátor része. Ez az egyik legfontosabb ahhoz, hogy szépen ívelt ajkakat tudj festeni anélkül, hogy elő kellene venni külön ajakecsetet. Ennek a rúzsnak az applikátora tökéletes, kis csepp formájú, amivel akár kezdő sminkesként is hibátlan ajkakat tudsz festeni, mivel szájzugokba is tökéletesen felvihető vele a festék. 

Mivel a márka kifejezetten az érzékeny bőrű nőknek készít termékeket, így arra is figyelnek, hogy a sminkeik és krémeik ne tartalmazzanak plusz adalékokat és illatanyagot. Így meglepődtem, hogy ezzel együtt kellemes illata van a rúzsnak, szóval ezért is jár egy extra piros pont!

Sminkesként szeretem egy rúzs állagát először a kézfejemen tesztelni, mert így sokkal jobban látom, hogy kérmesebb vagy esetleg nehezebb, darabosabb. A Physicians Formula rúzsának textúrája nagyon könnyű, ráadásul szuper jól pigmentált.A matt rúzsok gyakran kényelmetlenek, nehéz érzetet keltenek és szárítanak, de a rengeteg jótékony összetevőnek köszönhetően ez a termék könnyed érzést nyújt, sőt kifejezetten hidratálja az ajkakat viselés közben, így nem kell plusz ajakápolót használod előtte. Már a kézfejemen láttam, hogy jól pigmentált, de tényleg elég szinte egy réteg az ajkakra is és teljesen fed, így ceruzára sem lesz szükséged hozzá! 

Ez a termék abszolút elnyerte a tetszesem, sőt sokkal többet kaptam tőle, mint amit vártam. Tehát bártan ajánlom neked, ha olyan rúzst szeretnél, ami tatós és hidratál egyben. Az ára is baráti, 2699 forint, szóval abaszolút megéri, főleg ha az is fontos számodra, hogy szigorúan állatkísérletmentes az előállítása.

Még több

Teszter