Íme a bizonyíték, hogy nem csak a fekete szemhéjtus a menő!

Pohorelli Bettina make-up artist ezúttal az Yves Saint Lauren Couture Liquid Eyelinert próbálta ki. Csekkold, mennyire varázsolta el őt a folyékony állagú szemhéjtus.

Íme a bizonyíték, hogy nem csak a fekete szemhéjtus a menő!

A folyékony állagú kompakt szemhéjtus csomagolása nagyon egyszerű és diszkrét – a tégelye pedig strapabíró műanyagból készült. Na persze amikor tust vásárolok, számomra az a legfontosabb, hogy milyen a benne található anyag!

A tökéletes tusvonalhoz ugyanis elengedhetetlen, hogy a termékben található festék jól fedjen és tartós legyen. A Couture Liquid Eyeliner egy nagyon erősen pigmentált vizes festék – ám senkit ne tévesszen meg a vizes állag, pár perc alatt keményre szárad. A tartósságát egy 10-es skálán 8-asra értékelném, ami szerintem kielégítő lehet mindenkinek, aki nem teszi ki a szemét extrém stresszhelyzetnek. És képzeld, még dörzsölésálló is! Szóval így ideális lehet kontaktlencséseknek és érzékenyebb szemünknek.

Körülbelül 10 féle szín kapható belőle, én a „Metalic Gray” nevű árnyalatot próbáltam ki, ami ezüstös fényű szürke tus. Szuper lehet azoknak a csajoknak, akik kerülik a feketét, hiszen sokkal puhább hatást érhetünk el egy csillámos szürkével, mint egy matt feketével! Szerettem ezt a színt, és biztosan fogom még használni, mert tetszik, ahogyan az egyszerű galambszürkét feldobják ezek az apró ezüst csillámok.

A tusban található egy precíz vékony fejű applikátor. Én egyébként legtöbbször ecsettel szoktam felvinni a tust, de nem csalódtam az applikátorban sem. A hosszú vékony fejének köszönhetően ideális a klasszikus cicás tusvonalra, de lehet belőle vastagabb formát is kialakítani. Nagyon rugalmas, nem merev, ami különösen hasznos a szem domború felületén.

Ez a tus már majdnem tökéletes!

Nem tartozik a legolcsóbb darabok közé, hiszen 12.000 Forint körül mozog az ára – de mégiscsak YSL, ami garantálja a minőséget! Szóval összességében ez a termék több mint megfelelő, szívesen ajánlanám bárkinek, nem fog csalódni!

Még több

Teszter