Szenvedélyes, gyors, vicces, romantikus – sokféle szexjelenet létezik, amitől éppen elolvadhatsz, vagy akár beindulhatsz. De attól lesz igazán jó, hogy természetesnek hat és emlékezetés marad. Szóval, íme, a legerotikusabb és egyben legjobb filmes szexjelenetek, amik bearanyozták a 2022-es évet:

Lady Chatterley szeretője

Egy nemes és férjes asszony, Lady Chatterley (Emma Corrin) megcsalja férjét egy dögös vadőrrel, Oliverrel (Jack O’Connell). Aztán a lady elkezdi kerülni őt, amiért a pasi persze mérges lesz, de végül sarokba szorítja az erdőben, és mindez egy szenvedélyes, ruhatépős, kirobbannó  szexjelenetet  eredményez.

A múlt pengéi 

A beállítás a következő: Chris Pine és Thandiwe Newton CIA-kollégák és szerelmesek, és az egyik egészen biztos, hogy a másik elárulta a CIA-t. Szóval még egyszer utoljára szexelnek egyet őrjöngve és kétségbeesetten.

My Policeman

Harry Styles nemhogy az egész jelenetbe, a filmbe is mindent beleadott, amiben egy meleg rendőrt alakít. Volt néhány explicit szexjelenet Styles és a filmbéli szerelme, a múzeum kurátora, Patrick (David Dawson) között. Az első ilyen ízlésesen kezelt jelenetben egy szenvedélyes szexet láthatsz, tele áhítatos csókokkal. És igen, láthatod Styles fenekét (ha átkattintasz a YouTube-ra).

Szerencse lánya

Az igaz történeten alapuló thrillerben van egy nagyon izgalmas pillanat. Mila Kunis egy traumatizált nőt alakít, akinek mindig mindent irányítania kell, még a hálószobában is. Míg vőlegénye (Finn Wittrock) gyengéd szeretkezésre vágyik, „szép módon”, a menyasszonya inkább valami durvára!

Szöszi

Andrew Dominik vitatott Marilyn Monroe életrajzi filmjének egyik legmeghatározóbb jelenete a hármas szex. Marilyn (Anna de Armas), ifj. Charles „Cass” Chaplinnel (Xavier Samuel) és ifj. Edward „Eddy” G. Robinsonnal (Evan Williams) egy igen látványos, sokszor elmosódó, elnyújtott, szürreális jelenetben szexelnek.

Minden jót, Leo Grande

Van egy csomó  szexjelenet  az Emma Thompson főszereplésével készült filmben, amiven egy idősebb nőt alakít, aki felfogad egy szexmunkást (Daryl McCormack), miután egész életét egy   orgazmus nélküli házasságban töltötte. Kivétel nélkül mind örömteli, kimondottan szép lepedőgyűrésekkel kényeztetik a nézőket.

365 nap: Egy újabb nap

Idén fejeződött be a lengyel botrányfilm, a 365 nap folytatása, ami lényegében szoftpornó. A  legforróbb jeleneteinek egyike – amit imádtak a nézők –, amikor a tengerparton Laura (Anna-Maria Sieklucka) megcsalja Massimót (Michele Morrone) Nachóval (Simone Susinna), vagy amikor elképzeli, hogy hármasban csinálják, és a két pasi is smacizott egymással, amit viszont már a rajongók is soknak éreztek.

Via