Evidens, hogy a szobád-lakásod legyen a saját ízlésednek megfelelően berendezve, a lakberendezési tárgyaid minél jobban passzoljanak a személyiségedhez. De vedd figyelembe, hogy ha elkezd hozzád feljárni egy pasi, és mondjuk időnként a villanyt is felkapcsoljátok, akkor bizonyos túlságosan csajszis dolgokat az adott férfi valószínűleg extrém módon riasztónak fog találni.

Dana Kuritzkes kapcsolati szakértő a The Sun című lapnak állított össze egy listát arról, mik azok a berendezési tárgyak, illetve díszek, amitől a férfiak egyenesen menekülnek. Íme az 5 legfontosabb.

1. Kristályok

via GIPHY

A férfiak között is vannak olyanok, akik érdeklődnek a kristályok iránt, de valószínűleg nem úgy, ahogy te. Az ezotéria valamiért elsősorban egy női műfaj, és az abban nem hívő férfiakból általában igen erős, negatív reakciókat vált ki. Ha van egy(-két) kristály valahol a lakásodban dísznek, az egy normális férfinál még simán belefér, de ha minden helyet a színes, csillogó kövek foglalnak el, akkor az nagyon erős férfiriasztó hatású.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seth (@dudewithsign)

A kristályból készült szexjátékaidat viszont valószínűleg nyugodtan elöl hagyhatod.

2. Disney-s akármi

via GIPHY

Teljesen jó, ha szeretsz ezt-azt a Disney-től, de itt is a mennyiségi változás okoz minőségi változást a férfiaknál: kis mértékben talán észre sem veszik vagy cukinak találják, de van egy töménység, amin felül a heteró pasik túlnyomó többsége nem bírja az ilyen típusú giccset. (Ugyanígy működik: egy macska cuki, két macska hááát, öt macskNA EZT NEM.)

Nyilván te se szólsz meg egy srácot, akinél kint van mondjuk egy Gyűrűk Ura- vagy Star Wars-poszter a falon, de ha az egész lakást az ilyen fantasy- meg sci-fifigurák árasztják el, akkor bizonyára te szintén tikkelni kezdesz. Persze ha te is Dragon Sex-rajongó vagy, az mindjárt más.

3. Plüssállatok

via GIPHY

Mindnek van neve? Külön székük, ágyuk, házuk van? Szoktál velük beszélgetni? Szoktál RÓLUK beszélgetni? Nem gond, csak tudd, hogy a pasik körében az a közvélekedés, hogy mindez olyan 6-8 éves korig van rendben. A férfiak többségét riasztja az, hogyha éretlen kislányként viselkedsz, azt a kisebbséget meg, akiket pont ez gerjeszt be, valószínűleg jobb, ha kerülöd. Szóval a Disney-s cuccokhoz hasonlóan a plüssállatokkal is bánj csínjával.

4. Mélyenszántó idézet

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Amit te talán inspirálónak vagy megnyugtatónak találsz és szereted újra és újra elolvasni (angolul, mert valamiért úgy jobban hangzik), az a férfiak jó része szerint vagy önáltatás, vagy maga a spanyol viasz, azaz egy nyilvánvalóság hatalmas nagy felfedezésnek beállítva. Lássuk be, ha a lakásodban mindenhol ilyen önsegítő üzenetek vannak elhelyezve, annak egy kívülálló számára az az üzenete, hogy te egy potenciális lelki sérült lehetsz, akinek folyamatos agymosásra van szüksége már csak ahhoz is, hogy reggel ki tudjon kelni az ágyból.

Szóval bár today is the first day of the rest of your life, igazából what doesn't kill you makes you stronger, úgyhogy nézz körül a lakásban és tüntesd el az üres frázisokat, csak egy-kettő, valódi jelentést hordozó szentenciát hagyj meg! ...Vagy fogadd el, hogy a bölcselkedő üzenetek alapján tévesen vagy nem, de bizonyos férfiak meg fognak ítélni.

5. Bekeretezett fotó saját magadról

via GIPHY

Valószínű, hogy számodra egy fontos, igazából teljesen másról szóló pillanatot örökít meg az a kép: egy utazást, egy vizsga letételét, egy versenyben győzelmet, stb. De a szakértő felhívja a figyelmet, hogy bár ő munkájánál fogva kifejezetten próbálja az önelfogadást és az önszeretet erősíteni mindenkiben, ez még neki is sok.

Ez van: a legtöbb kultúrában ha valaki bekeretezett fotót tesz ki a lakásban önmagáról, az a beképzeltség és önközpontúság bizonyítványát állítja ki magáról a többiek szemében. Simán lehet, hogy nálad nem ez a helyzet, de az is simán lehet, hogy ezt nem lesz időd elmagyarázni a pasinak...

Via