Talán még soha nem gondoltál bele, de a péniszhez képest a  hüvely tényleg szuper képességekkel rendelkezik! Lehet, hogy pár menő dolgot már tudsz is róla, de a biztonság kedvéért most összeszedtünk pár olyan tényt, amik garantáltan elképesztenek!😍

5 dolog, amit tutira nem tudtál a hüvelyről!

Öntisztító

Jól olvastad! Ha nem mosod meg, akkor is tiszta marad — legalábbis belülről. Voltaképp ez a lényege a hüvelyi folyásnak, tehát ha neked is van átlátszó vagy fehér színű folyásod, ne aggódj miatta, mert teljesen normális. 🙂 A hüvely így tisztul meg magától, semmi szükség a szappanra vagy a tusfürdőre odalent!

színváltó

Mindenkinek van egy örökölt bőrszíne, ám az nem azt jelenti, hogy mindig ugyanolyan színű marad a vaginád. Oké, fehérből nem lesz fekete, 😃 de szexuális izgatottság, terhesség vagy más hormonális változás alatt igenis megváltozhat a hüvely színe a sötét árnyalatoktól kezdve az egészen világosig.

Változtatja a méretét

Durva, de ez tényleg igaz! 😮Minél jobban kívánod a szexet, annál nagyobb lesz a hüvelyed. Pl. amikor maszturbálsz vagy a kedveseddel készülsz a szexre, biztosan nagyobb lesz a vaginád, mint amikor semmi izgi nem történik. 😅 Ez azért van, mert szexuális izgatottság hatására a hüvelybe több vér áramlik, plusz a benne lévő erek is megduzzadnak, amitől nagyobb lesz a mérete.

Erősíthető 

Oké, szögezzük le, hogy nincs olyan, hogy „hüvely edzés” , 😅de medencefenék-erősítő edzés már van — az abban rejlő izmok pedig ellenállóbbá és erősebbé teszik a hüvelyt! Ha ugyanis gyenge a medencefenék-izmod, akkor inkontinenciás problémáid is lehetnek (véletlenszerűen bepisilsz), ami a mindennapokban nagyon kellemetlen tud lenni. 😔

Jelzi, ha baj van

Hogy micsoda? Őrület, de a hüvely tényleg jelzi, ha baj van! 😳 Az egy dolog, hogy jelzi az ovulációt, a menstruációt és felfázást, de a rákos és a baktériumos megbetegedésekre is felhívja a figyelmet. Változott a folyásod? Fáj a vaginád, rossz érzés a pisilés? Esetleg rossz illatú vagy durván más színt vett fel a hüvelyed? Irány a doki! 

Via