Új tetoválást szeretnél, de nincsen semmilyen inspirációd? A következő menú ujjtetoválások nemcsak nagyon cukik, hanem hihetetlenül ötletesek is – arról nem is beszélve, hogy abszolút nem foglalnak el nagy bőrfelületet, ezért azok is bátran magukra varrathatják őket, akik szeretik az intimebb, személyesebb helyeken lévő tetoválásokat. Mutatjuk is az idei, 2023-as év legötletesebb ujjtetoválásait! 

körbefutó növények

Ennél szexibb tetoválást idén aligha fogsz látni: olyan, mintha egy gyönyörű kis borostyán futna végig az ujjadon, azt a látszatot keltve, mintha csak egy menő gyűrűt viselnél! Nagyon nőies ez a tetoválás, amit még azok is szívesen viselnének magukon, akik nem kifejezetten rajonganak a tetoválásokért!

Virágszálak

Ha a gyűrűként viselt növénytetkókat túlzásnak találod, akkor egy szép szál virágot az ujjad oldalára is varrathatsz: garantáltan nem fogja senki sem meglátni, főleg, ha fehér festékkel készítítik el a tetoválást! Érdemes olyan virágot választanod, ami a kedvenceid között szerepel, vagy van valamilyen mélyebb jelentése.

cuki Szívecskék

A szívecskék bármit jelképezhetnek, ami a szívednek kedves: egy barátot, egy szerelemet, a családi köteléket vagy akár kedvenc emlékedet is. A lényeg, hogy jó kedvvel nézz rá, ezért ha ezt a motívumot választod, érdemes olyan helyre kérned, ahol jó sokszor tudod látni. A hátad közepére vagy a felkarodra tehát nem nagyon javasolt, mert nagyon cringe lesz, az ujjaidra viszont annál inkább!

Asztrológiai motívumok

A legtöbb ember hisz az asztrológiában, vannak, akik pedig minden fontos döntést úgy hoznak meg az életükben, ahogyan azt a horoszkópjuk javasolja. Ha te is közéjük tartozol, jó ötlet lehet néhány apró csillagközi jelképet kérnek az ujjaidra, melyek a születésed pontos dátumát, a csillagképedet vagy akár az uralkodó bolygódat is ábrázolhatják.

Szerelmes jelképek

Szolid, diszkrét, de nagyon őszinte: ahogyan a többi tetkónak, úgy a szerelmet jelképező tetoválásoknak sem kell óriásiaknak lenniük ahhoz, hogy mély jelentésük legyen. Az alábbi LO-VE felirat tökéletesen bemutatja, hogy az egyszerű is lehet nagyszerű, a szerelem pedig mindig akkor lesz teljes, ha a másik fél is veled van. 

Színes állatfigurák

Gondoltál már arra, hogy a kedvenc állatod vagy a háziállatod profilképét varrasd magadra? Pedig színesben, gyűrűként igen jól mutatnak a kézfejen! Az alábbi két tesó vezetékneve magyarra fordítva Farkas, ezért jó ötletnek gondolták, hogy egy édes kis farkas fejét tetoválják magukra. Ha neked is tetszik az ötlet, mindenképpen színesben kérd, mert úgy lesz igazán látványos!

Via