Erősen indította nyarat a Netflix és az HBO Max is. A streaming-szolgáltatók remek sorozatokkal örvendeztetik meg a rajongókat. Íme, néhány tipp, ha nincs ötleted, mit nézz a hétvégén: 

1. Stranger Things

Nem tudunk betelni a misztikus sorozat negyedik évadával. Ha te is a rajongótábort erősíted, akkor a hétvégén semmiképp se hagyd ki a legújabb évadot! A Netflix legsikeresebb sorozatát már a nyitóhétvégén összesen 287 millió órán keresztül nézték a felhasználók.

2. Az igazság ára

Ha egy kis drámára vágysz akkor ez a neked való műsor! Angol címén Lincoln Lawyer, 2011-ben már filmváltozatban megjelent, ám érdemes az új verziónak is adni egy esélyt. A  sorozat  középpontjában egy Mickey Haller nevű karakter áll, aki bizony elég zűrös fickó. A Netflix tízrészes sorozatában Manuel Garcia-Rulfo alakítja a védőügyvédet, akinek több mint egy éve nem volt kliense. A főszereplő drogfüggőséggel küzd és egy szörfbalesetből próbál kilábalni nem sok sikerrel.

3. Ki ölte meg Sarát?

Nem csak Hollywoodban készülnek izgalmas produkciók, a mexikói sorozat immáron a harmadik évadjával debütált a Netflixen májusban. Ha az első két évad is elnyerte a tetszésedet, akkor az utolsóban sem fogsz csalódni. 

4. Üdvözöl az Éden!

Vonzó fiatalok egy lakatlan szigeten. Kell ennél több? A Welcome to Eden első évaddal debütáló sorozat hamar a fiatal korosztály kedvence lett. A spanyol széria egy kicsit talán a Squid Game-re emlékeztet. Csekkold le az előzetest!

5. Az utolsó lépcsőfok 

Az HBO Max nagy dobása Colin Firth főszereplésével. A miniszériában egy írót azzal vádolnak, lelökte a feleségét a lépcsőn, aki emiatt szörnyethalt - az ügyet övező jogi eljárás pedig 16 évig húzodott. 

Az időutazó felesége

A könyvadaptáció a Trónok Harcából már jól ismert Rose Leslie főszereplésével indult útjának az HBO Maxon május 16-án. A férjét a Beavatottból ismert, Theo James formálja meg.