Hamarosan itt van Valentin–nap, a szerelmesek ünnepe, amikor az egész világ piros szívecskékbe és rózsacsokrokba borul! ❤️🌹Február 14-én, Bálint-napon a párok ilyenkor egy-egy romantikus programot szerveznek, hogy különleges és méltó módon ünnepeljék meg a szerelmüket. A férfiak általában  csokival,  virággal, lufival 🎈 és más kedves meglepetésekkel, ajándékokkal lepik meg a nőket; ma már pedig egyre nagyobb divat a férfiakat is meglepni valamilyen kis aprósággal.

Bár a pasik többsége nem rajong azért, ha a nők ajándékokat vesznek nekik, a következő kedves kis figyelmességek 10 000 forint alatt vannak és garantáltan le fogják venni őket a lábukról! 🎁

Szerelmes füzetke

A 30 napos kihívásról szóló szerelmes füzetke szuper ajándék azoknak, akik igazán elkötelezettek a párkapcsolatuk iránt és nem sajnálnak 1 hónapon át minden egyes nap megtenni valamit a kapcsolatukért. Azoknak ajánljuk, akik nemrég kezdtek el randizni (igaz, intimebb és vadabb kártyalapok is vannak benne) vagy valamilyen újdonsággal szeretnék erősíteni a kapcsolatukat. 💌

Little Love Box 30 Napos Kihívás Szerelmes Füzetke 2490 Ft
Little Love Box 30 Napos Kihívás Szerelmes Füzetke 2490 Ft

Egy kis huncutkodás

A szexis meglepetéseknél nem is adhatnál jobbat a pasidnak: ez a most következő kis játékszer ráadásul nemcsak neki lesz jó, hanem neked is! Egy mágikus szívről van szó, amit be kell kapcsolni, meg kell rázni és a képernyőjén megjelenít egy olyan Kámaszútra pozíciót, amit azonnal ki kell próbálnotok! 20 különböző póz van benne, szóval bőven az programot Valentin napra (meg méz az utánra is), szóval ez a tökéletes meglepi!💝

Mágikus szív kámaszútra 4690 (eredetiajandekok.hu)
Mágikus szív kámaszútra 4690 (Eredetiajandekok.hu)

Valentin-napi utálóknak

Íme az ajándék, ami azt a pasit is mosolyra fakasztja, aki utálja a Valentin napot és minden azzal együtt járó dolgot! Ha nálatok egy csokor virágban és semmi közös progiban kimerül február 14.; akkor állítsd be egy Valentin-napi sörválogatással a kedvesedhez! Ha más nem is, együtt legalább megisztok egyet, amiből már alapból egy nagyon romantikus szitu is keveredhet...

Fót Sörfőzde Valentin-napi sörválogatás 6450 Ft
Fót Sörfőzde Valentin-napi sörválogatás 6450 Ft

Dögös fehérnemű

A legjobb Valentin-napi meglepetés! Nincs férfi, akinek ne jönne be egy dögös, piros fehérnemű, amit aztán a kedvére hámozhat le rólad... 🔥 Figyelem, a szerelmesek ünnepén azonban illik valami különlegessel kirukkolni, úgyhogy a piros melltartó-bugyi mellé,  válassz valami nagyon extrát, amiben korábban még nem látott!  Mit szólnál például egy szexi harisnyatartóhoz?

Hunkemöller Courtney tüll harisnyatartó 9490 Ft
Hunkemöller Courtney tüll harisnyatartó 9490 Ft (Zalando.hu)

Úriembereknek

Oké, nemcsak Valentin–napra, de szinte minden alkalomra tökéletes ajándék a pasiknak egy gin készlet, amiben különböző gyógynövények, egy szűrű és egy szűrűkanál, valamint egy üveg gin is megtalálható, fa hatású ajándékdobozva csomagolva. Valentin-napra lehet, hogy túl extra is, 🍸 de ha igazán meg akarod lepni valami jó dologgal a pasidnak, ennek mindenféleképpen örülni fog. Nagyon pasis és nagyon menő, amivel a haverjai előtt villoghat! 

Butlers Make Your Own Gin ajándék csomag gin ízesítéshez 9990 Ft
Butlers Make Your Own Gin ajándék csomag gin ízesítéshez 9990 Ft

Megacsoki édesszájúaknak

A csokit mindenki szereti, szóval akkor is menő ajándék Valentin napra, ha csak pár hete, hónapja vagytok együtt; de ha már évek óta nyomjátok a valentinozást és már semmi extrát nem tudtok kitalálni, egy ilyen akkor is jól jön! Főleg, hogy a felét úgy is te fogod megenni, nem? Tedd személyesebbé cuki idézetekkel, a közös képetekkel 💑 vagy bármi mással, aminek szerinted örülne a pasid! 

Személyre szabott Mega Milka 9495 Ft (Yoursurprise.hu)
Személyre szabott Mega Milka 9495 Ft (Yoursurprise.hu)

Mókamesterek kedvence

A következő ajándék csak akkor lesz jó, ha a pasid érti a viccet! Szóval, ha nem éppen mókamester és nem fogja venni a lapot, akkor inkább nézz valami mást az összeállításunkból. Poénkodó, mindent bevállaló és mindenen nevetni tudó pasiknak 😂 viszont nagyon ajánljuk a Valentin-napi boxeralsót, mert hatalmas poén! Szinte bármilyen képet rá lehet nyomtatni: a kutyáját, a kedvenc  kedvenc márkájának a logóját vagy éppen a te fotódat is, ezt már te döntöd el! A lényeg, hogy nevessetek rajta, mert ez nem egy komoly ajándék, hanem egyfajta bolondos hecc a pasidnak.

Your Surprise Boxeralsó 9090 Ft
 Boxeralsó 9090 Ft  (Yoursurprise.hu)

Társasjáték felnőtteknek

A boxernaci nem a pasidnak való, viszont szereti, ha kevés a ruha rajtatok? Íme egy remek ajándék a pasidnak, ami igazából nem is neki, hanem nektek, kettőtöknek szuper meglepi! Próbáljátok ki a Szexpedíció felnőtt társasjátékot, ami 180 db erotikus kihívást tartalmaz 6 különböző kategóriában. A játék lényege: az nyer, aki a legtöbb X-et gyűjti össze. A nyertes jutalma? Az a fantázia beteljesítése, amit a játék legelején írt le egy lapra. 💋 Na, izgisen hangik? 

Szexpedíció felnőtt társasjáték 9990 Ft (Vagyaim.hu)
Szexpedíció felnőtt társasjáték 9990 Ft (Vagyaim.hu)

Szerelmes lovagok legjobb ajándéka

Ha nagyon-nagyon romantikus a pasid és nálatok minden nagyon extra, semmivel sem lephetnéd meg jobban, mint egy szerelmi vallomással. 🥰 Jó, nem kell túlzásokba esni, de Alexandra Reinwarth: Amit szeretek benned című kitölthető könyve nagyon tuti ajándék mindenkinek, aki érzelgős, romantikus alkat. Ez egy olyan naplóféle könyv, amiben különböző cuki dolgokat eleveníthetsz fel a pasiddal és rólad kapcsolatban. Belerajzolhatod pl. hogyan néztél ki belülről, mikor megismerkedtél a pároddal vagy leírhatod a szerelmednek, kinek meséltél róla először és pontosan mit.

Alexandra Reinwarth: Amit szeretek benned
Alexandra Reinwarth: Amit szeretek benned  2849 Ft (Libri)

Friss szerelmeseknek

Ha még csak  nemrég kezdtél el randizni a pasival, különösebb ajándékozás pedig még nem történt köztetek, ne most ruházz be egy nagyobb dologba! Inkább lepd meg vele egy személyes, falra ragasztható fényképpel rólatok, amihez még a kedvenc dalotok is társul! Ez lehet az a zene, amit először hallgattatok meg, vagy a kedvenc számotok, esetleg valami más, ami fent van Spotify-on. A lényeg, hogy ha a képhez tartja a srác a telefonján, a spotify elkezdi neki lejátszani a zenét. Hát nem szuper ötlet? 

 Interaktív Spotify-s zenés/fotós dekoráció (egyedi fotóval, szöveggel és zenével) 5990 Ft (meska.hu)
 Interaktív Spotify-s zenés/fotós dekoráció (egyedi fotóval, szöveggel és zenével) 5990 Ft (Meska.hu)

Via