Érkezik az After filmek befejező része, az After Ever Happy. A kedvenc párosunkat Tessát és Hardint utoljára láthatjuk együtt. A kérdés már csak az, hogy megkapják a várva várt happy endinget?

Bejefezték a forgatást 

A forgatás már befejeződött azonban még néhány hetet várnunk kell, hogy a mozivásznon is láthassuk a filmet. Aki olvasta a könyvet is (ami eredetileg egy Harry Styles fanfiction volt) az nagyjából tudhatja, hogy mire számíthat a befejező epizódban. Családi és szerelmi drámából nem lesz hiány!

Hamarosan premier

A filmre már nem kell sokat várnunk, ugyanis a megjelenés dátuma az Egyesült Államokban 2022. szeptember 7. A jó hír azonban, hogy hazánkban még előbb, augusztus 25-én mutatják be! Valentin-napon a stáb egy posztert is megosztott, amivel csak még inkább felcsigázták a rajongókat:

Az előzetes is megjelent

A mostani film előzetes is erősre sikeredett. Ha még nem láttad akkor érdemes neked is lecsekkolnod:

A való életben is egy pár?

A filmek két főszereplője, Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin a való életben hatalmas népszerűségnek örvendenek. Sőt, a rajongók örülnének, ha a való életben is egy párt alkotnának. Habár a két színész nagyon jó barátságot ápol, egyelőre úgy tűnik, hogy nincsenek együtt. Hero korábban elárulta, hogy sosem volt komoly kapcsolata, Josephine pedig óvja a magánéletét, ezért nem lehet tudni, hogy van-e valaki az életében. Lássuk be, hogy a kémia meglenne köztük:

Via