Bár az álmok legtöbbször az emlékeinket, a jövőképeinket, a vágyainkat és a mindennapi történéseinket elevenítik fel, az sem ritka, ha a tudatalattijában valakinek durva szexuális álma lesz a főnökével vagy az egyik munkahelyi kollegájával. Sőt, még az idegenekkel és az állatokkal való álmok sem ritkák: az álomszakértők szerint például egészen megdöbbentő dolgokat jelenthet, ha halakkal álmodsz! 😳🐟

Ezt a 8 dolgot jelentheti, ha halakkal álmodsz!

 Terhességet vagy termékenységet

A szakértők szerint a vízben lévő halak a legtöbbször méhbe tartó spermákat jelképezik, ezért ha sokszor álmodsz halakkal, sanszos, hogy foglalkoztat a családalapítás és a gyereknevelés gondolata! 🤰

 Felelősségvállalást

Ha egy akváriumban lévő kis halról, például egy aranyhalról álmodsz, 🐠 akkor a felelősségvállalás kérdése nyomassza a tudatalattidat. Amennyiben pedig az álmodban meghal a kis halacska, úgy rettegsz az elköteleződéstől és bármitől, ami felelősségvállalásra (pl. esküvő, család, gyerekvállalás, saját állat stb.) késztethet!

Lehetőségeket

Van úgy, hogy nem is konkrétan a halakról, hanem a halászásról álmodsz. 🎣 Ez a tevékenység az új választási lehetőségek és az új opciók körüli gondolatmenetet szimbolizálják, ami szerint szabadon választhatod ki azt, amit szeretnél. Ez persze vonatkozhat egy új szerelemre, egy új munkahelyre, vagy akár egy új helyre való költözésre is.

Szabadságot

Az álomfejtők szerint a sok-sok hallal vagy halcsapattal való álmok a szabadságot vagy a szabadságra/kalandozásra irányuló vágyat jelentik, ahol a végtelen kék víz 🌊 az élet körforgását és a Föld messzi helyeit szimbolizálja. 🌎 

Boldogságot

A nagy, gyönyörű és színes halaknak 🐠 több vallásban irányítanak fontos figyelmet, melyek mellett az álomfejtők sem tudnak szó nélkül elmenni. Ezekben a vallásokban ugyanis a boldogságot, az elégedettséget, valamint a testi-lelki egyensúlyt is jelentheti a hal. 

Félelmet

Ha cápával, húsevő piranjával vagy más olyan rémisztő hallal álmodsz, 🐡 🦈 ami nyugtalanítással tölt el, akkor az valamilyen félelmet próbál megjeleníteni. Az álomfejtők szerint minél agresszívebben viselkedik a hal az álmunkban, annál jobban félünk egy adott dolgotól. 

Furcsaságot

Álmodtál valaha arról, hogy a szerelmeddel a tengerparton sétálsz és egy halat tlátsz vergődni a parton? Az álomfejtők szerint az ilyen halak arra próbálják felhívmni a figyelmet, hogy valami nincs rendjén, nincs a helyén a párkapcsolatban, 💔 amit azonnal helyre kell tenni. Jelen esetben a halat azonnal vissza a vízbe, különben meghal.

Via