Tudod, hogy mit mondanak: előfordulhat, hogy néhány álom csupán teljesen random és semmit nem jelentenek, de az is előfordulhat, hogy fontos jelentésük van. Nos, mi a helyzet, ha az exeddel álmodsz? Veled is előfordult már?

Giphy

 

A jó és a rossz hír

A jó hír az, hogy a volt pasidról álmodni nem feltétlenül jelenti azt, hogy ő hiányzik neked és vissza akarod kapni. Egy neurológus, Javier Pelegrina szerint azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert ettől függetlenül komoly jelentése van. 

Az hiányzik, ami megvolt azzal a bizonyos személlyel. Nem azt jelenti, hogy az exed hiányzik, de az, ami meg volt köztetek és, ahogy éreztél igen

- magyarázta a szakértő. 

Mi a helyzet az erotikus álmokkal?

Nem elég, hogy az exeddel álmodsz, de még ráadásul erotikus szituációkról van szó? Nos, elképzelhető, hogy még az ébrenléted alatt eszedbe jutott, milyen is volt vele az ágyban, főleg akkor, ha a szex mindig remek volt. A szakértők szerint emiatt sem kell túlságosan aggódni, mert csupán annyit is jelenthet, hogy a múltad része, így természetes, hogy néha eszedbe jut. A kutatások azt bizonyítják, hogy amikor új párkapcsolatba kerül az ember, egyre kevesebbet álmodik az exeiről. 

Via