Azt tudjuk, hogy az alvás jó hatású, pihentető és szépítő, de azzal kevésbé vagyunk tisztában, hogy milyen jelentése van annak, hogy hogyan alszunk. Most kiderül, hogy a leggyakoribb alvási pózok mit árulnak el a személyiségedről

Ejtőernyős  

Ha hason fekve alszol, karjaidat a párnára kulcsolod, akkor játékos jellem vagy. Szereted a kalandokat és nem félsz kockáztatni, közvetlen vagy, sőt, néha kissé pimasz is. Ez azonban semmit nem ront szerethetőségeden, a környezeted becsül és kedvel téged. 

magzat-póz

Ez az alvási póz azt mutatja, hogy ugyan gyakran keménynek tűnsz, de a szíved mélyén érzékeny és inkább félénk vagy. Ezt azonban csak azoknak engeded látni, akikben megbízol és akik közel állnak hozzád. 

Flamingó

Éjszaka a flamingó testtartását utánzod? Nos, akkor igazi meglepetéscsomag vagy! Kicsit néha kiszámíthatatlan, a hangulatod is gyorsan változhat, mégis vannak helyzetek amikor a makacsságod, a nyugalmad és az alaposságod kerül előtérbe. 

Nyitott magzat-póz 

Ha az oldaladon fekve, behajlított lábakkal alszol a legjobban, akkor megbízható és pozitív ember vagy, aki könnyedén fogadja a változásokat. Körültekintő vagy és óvatos, épp ezért nem tudnak könnyen átverni, vagy becsapni

Karod a fejed felett 

Amennyiben gyakran alszol úgy, hogy egyik karodat a fejed felé teszed, az azt mutatja, hogy erős jellem vagy, aki becsületes és kitartó. Szereted az életet, szeretsz a középpontban lenni és élvezed a jó társaságot is. 

háton alvás

Ha szeretsz  háton fekve aludni, az biztos jele annak, hogy világos céljaid vannak az életben, amelyeket következetesen végig is viszel. Igényes vagy, magasak az elvárásaid magaddal szemben, de ez nem akadályoz abban, hogy egyensúlyban legyél önmagaddal. 

Via