Missy Sloan már a nyilvánossághoz fordult a különös történettel, mivel folyamatosan zaklatják az arctetoválása miatt, a dolog pedig már odáig fajult, hogy a TikTok is kitiltotta. 

Az arctetoválásai miatt zaklatják a nőt 

Missy korábban nagyon aktív volt a TikTokon, ám az utóbbi időben három alkalommal is elveszítette a fiókját. A nő most interjút adott, amiben elárulta, hogy az emberek a tetoválásai miatt folyton jelentik a profilját, a TikTok ezek után többször is letiltotta. 

Folyamatosan támadnak a gyűlölködők. De nem válaszolok rájuk, csak csinálom a dolgomat, mint bárki más. Az emberek azt mondják a tetoválásaim miatt, hogy őrült vagyok, és nem tudok így elhelyezkedni, folyamatosan támadnak.

Eddig három alkalommal tiltották le a fiókját, ám a nő továbbra is szeretne a platformra videókat feltölteni, így ismét regisztrált, nagyon reméli most már nem fogják letiltani a fiókját. Missy korábban is keveredett vitákba az emberekkel, volt olyan eset, hogy a tetoválásai miatt tiltották ki egy kávézóból, vagy emiatt nem kapott meg egy munkát. Korábban ő is elismerte, az extrém tetoválások sokszor hátrányt jelentenek a munkakeresés során. A nőről készült fotókat itt nézheted meg

Imádja a tetoválásokat

Missy évek óta imádja a tetoválásokat, annyira rajong értük, hogy előfordult, ő maga készítette el az aktuális kedvenc mintáját. Az arcán több réteg festék van, de elárulta, több tetoválást a jövőben már nem szeretne, úgy érzi, elég volt. 

A Daily Star kereste a TikTokot a nő története kapcsán, közleményben csak annyit árultak el, hogy indok nélkül nem szoktak senkit letiltani, Missy valamivel megsérhette a közösségi irányelveket.


Via