Márciusban debütált a Bridgerton 2. évada, de természetesen azok, akik egy hétvége alatt ledarálták az összes epizódot már izgatott várják, hogy mikor jön a harmadik. A jó hír, hogy a forgatások már elkezdődtek. Nos, most mindent elárulunk, amit tudni kell. 

Egy ideig nem búcsúzunk 

A sorozat készítői idén áprilisban jelentették be, hogy a Bridgertont nem csak egy harmadik, de egy negyedik évadra is berendelték, így pár évig még biztosan nem kell könnyes búcsút vennünk a kedvenc sorozatunktól. Bizonyára még több romantikára számíthatunk!

Miről fog szólni a 3. évad?

Néhány hónapja már azt is tudni lehet, hogy a következő évadban Colin Bridgerton és Penelope Featherington szerelmi történetén lesz a hangsúly. Akik pedig olvassák a könyveket is azok jól tudják, hogy ez azt jelenti, hogy a széria most el fog térni az eredeti könysorozattól!

Kik térnek vissza?

Természetesen a Penelope-t és Colint alakító színészek visszatérnek, valószínűleg Nicola Coughlan és Luke Newton is izgatottak azzal kapcsolatban, hogy most ők lesznek fókuszban. Továbbá visszatér a többi Bridgerton testvér is, különösképpen azok, akik még nem találták meg a párjukat. Azonban Phoebe Dynevor Daphne-ja és Jonathan Bailey Anthony-ja valószínűleg kevesebbet tűnnek majd fel. 

Ha pedig Simon Basset feltűnésére is számítasz akkor el kell szomorítanunk, mert valószínűleg a 3. évadban sem láthatjuk majd mindenki kedvenc hercegét. Regé-Jean Page korábban elárulta, hogy a 2. évadot sem nézte meg. Milyen kár érte, ugye?

Giphy

 

 

Egy közönségkedvenc visszatér

Ha a herceget nem is, de a 2. évad sztárját, Simone Ashleyt újra láthatjuk majd. A színésznő formálja meg Kata Sharma karakterét. A sztár nemrégiben elárulta, hogy Kate és Anthony szerelme csak most kezdődik majd igazán!

Közzétettek egy videót

A Netflix Twitter oldalán látott napvilágot egy videó, ahol a sorozat sztárjai köszöntik a rajongókat és bemutatják, hogyan zajlik a 3. évad forgatása. 

Új arcok is feltűnnek majd

Három új szereplőt biztosan köszönthetünk majd az új évadban. Daniel Francis Marcus Anderson karakterét fogja játszani. A Korona sztárja, Sam Philips Lord Debling bőrébe bújik, James Phoon pedig a jóképű Harry Dankworth szerepében fog tündökölni. 

Mikor jönnek ki az új részek?

Habár a forgatások javában zajlanak, de egy ideig biztosan várnunk kell az új évadra. A munkálatok néhány hónapig még biztosan eltartanak, így sajnos a rajongók 2023-nál előbb nem várhatják, hogy láthatják a kedvenc sorozatukat a Netflixen. 

Via