Hello Cosmo-lány! Kicsit felpörgetjük a hangulatot a rövid és sötét téli napokon, elhoztuk neked a Cosmopolitan PARTY ISSUE-t!

COSMO feat. DJ YAMINA

Az év legbulisabb lapszámát nem akárkire bíztuk, ezúttal DJ Yamina, az ország partikirálynője, a Rádió 1 lemezlovasa a főszerkesztő címlaplány!

Yamina tudja, mi a legnagyobb party titka, és most neked is elárulja, hogyan szervezd meg életed buliját (66. oldal)! De a mindig különc DJ arra is figyel, hogy a szettedre mindenki emlékezzen, igazi strasszcunamit találsz a 18. oldalon!

Gyengéd érzelmekből sincs hiány

Ha lágyabb témákra vágysz, irány a 48. oldal, mert 6 pasi mesélte el, hogyan kérték meg a barátnőik kezét! Zsepiket elő, van aminél a romantika kap el, de némelyiknél könnyesre neveted majd magadat! Na persze nem kell mindig, mindent megtervezni, a 60. oldalon megfejtjük, hogyan lesz állati a spontán szex!

A sok buli mellett helyet kaptak a komoly témák is, utánanéztünk például annak, hogyan teszi tönkre a mesterséges intelligencia által generált pornó ártatlan lányok életét (84. oldal), de egy női alkoholista is elmesélte a történetét, és megmutatta a naplóját az első italmentes évből (78. oldal)!

Jöhet a megújulás éve?

Ha úgy érzed, nálad a 'New Year, New Me' lesz 2024 jelmondata, akkor irány a beauty rész, a 122. oldalon az év legmenőbb frufru vágásait találod. Megmutatjuk, milyen volt a Cosmo Body Day (128. oldal), és végül egy kicsit pikánsabb tornába is beavatunk: A 130. oldalon támad a vagina gym!

Irány a Cosmopolitan webshop, ahol Catrice vagy Essence palettát is kapsz a partisminkedhez, december 6-tól pedig a boltokban is megtalálod a PARTY ISSUE-t! Kövess minket az Instán és a Facebookon, és dobj egy follow-t a TikTokon is!