Ennek a 3 csillagjegynek érdemes nagyon várnia a hétvégét, ugyanis tele lesz boldog pillanatokkal!

Bak

A föld elem uralkodó energiája nagyfokú biztonságot és stabilitást ad a Bakoknak. Ezen a hétvégén jól érzed magad, és úgy érzed, végre megérkeztél. Most könnyebben engeded magadnak, hogy szabad és spontán legyél. Sőt, még a megszokott útról is letérsz a kaland kedvéért, és ezt nem teszed rosszul. Ami általában megrémít, a kihívások, a titkok, a kiszámíthatatlan szituációk, most arra is rábólintasz, és nem csalódsz majd.

Bika

Ez a hétvége kicsit kiszed a szürke hétköznapokból, és nem stresszelsz már a Merkúr-retrográd miatt sem. Pontosan érzed és tudod, mi a jó neked, és nem esik nehezedre követni az intuíciódat. Most végre egészséges határokat és prioritásokat állítasz fel. Most csak azt teszed, ami örömet okoz, és végre nem keresel kifogásokat, nem állsz a saját boldogságod útjába. 

Mérleg

A Mérlegek ezen a hétvégén nagyszerűen megragadják az alkalmat, hogy tisztázzanak magukban néhány fontos kérdést. Szembenéznek azokkal a kérdésekkel, amikkel eddig nem tudtak: Ki az, aki igazán számít az életükben? Ki az, aki hozzátesz? Kik azok, akik viszont nem kellenek már az életükbe? Ki az, akinek az életében ők fontos szerepet töltenek be? Most végre választ kapnak ezekre, ami sok zűrzavartól és nehézségtől menti meg őket.

via