Egy fiatal házaspár videója szinte vírusként terjed a TikTokon, azonban az elhangzottakkal sokan nem értenek egyet. 

Furcsa szabályok 

Jaden McGrew és a felesége, Andy a felvételen házasságuk, mások számára furcsa szabályairól beszél. A páros ugyanis egyebek között a hét mindennapján, a nap 24 órájában megosztja a másikkal, hogy pontosan hol is tartózkodik. Továbbá minden platformon ismerik egymás jelszavait, mint mondják így nem lehetnek titkaik egymás előtt. Ha pedig mindez nem volna elegendő a páros tagjainak tilos az ellenkező nemmel lógni, legalábbis kettesben, az a házasságukban egyszerűen tilos. 

Kiakadtak a nézők 

A felvételüket közel 800 ezren látták, ám az nem aratott osztatlan sikert. Sőt, a  hozzászólók  jelentős része abszolút nem ért egyet ezekkel a szabályokkal, az egyik felhasználó például meg is kérdezte, hogy milyen gyakran ellenőrzik ezeket a dolgokat. 

Ha állandóan ellenőrizni kell a másikat, ott nincs bizalom.

- írta a kommentelő. 

Itt a videó: 

A párt nem érdeklik a beszólások 

Egy másik hozzászoló pedig azt írta kissé szarkasztikusan:

Így mondd meg a másiknak, hogy nem bízol benne, anélkül, hogy tényleg elárulnád. 

Egy harmadik kommentelő pedig így fogalmazott: 

Nem érdekel, a férjem kivel lóg, mert megbízom benne. 

Így működnek jól 

McGrewékat azonban nem érdeklik ezek a beszólások, ugyanis állítják, nekik ezek az  irányelvek  beváltak, ettől működik jól a kapcsolatuk. A pár azt mondja, ezek mind maguktól jöttek, ők sosem ültek le és találták ki ezeket a szabályokat, nem is értik, az emberek, miért értelmezték így. Mondjuk nekünk is az jön le, hogy ők ezt alaposan kifundálták, de hát ki tudja. 😅

A pár továbbá hozzátette, megdöbbenve látták, hogy mennyi indulatot váltott ki a videójuk. Ezen túlmenően megjegyezték, hogy bár mindketten keresztények és a házasságuk a hitükben gyökerezik, ezek a szabályok nem csak a vallásukon alapulnak. 

(via)