Durva személyiségteszt tartja lázban a világot.ű!  Az már kiderült, hogy cseppet sem mindegy, mennyire vagyunk túlérzékenyek, ahogyan a  női mell nagysága is képes befolyásolni a párkapcsolathoz való hozzáállásunkat. Az azonban már egészen hihetetlen, hogy a tudósok szerint még az is képes elárulni a személyiségünket, hogyan szorítjuk ökölbe a kézfejünket! 

Az ökölbe szorított kéz formája elárulja a személyiségedet

A kutatók szerint három különböző módon lehet ökölbe szorítani a kézfejünket, ezek mindegyike pedig totál más személyiséget sugall.

Jagran Josh
Jagran Josh

A. kézfej

A szakértők szerint az A. kézfejűek ösztönös lények és született véleményvezérek, akik a külvilág felé akkor is magabiztosságot mutatnak, mikor belül idegesek. Magánéletüket nem szívesen osszták meg a külvilággal, ellenben nagyon ambiciónus és motivált emberek, akikből általában a legsikeresebb sztárok is lesznek! Ők a szakértők szerint a következő hashtageket érdemlik:

#energikusak #kíváncsiak #szenvedélyesek #vezetők #stabilak #magabiztosak #fókuszáltak #törtetőek #bátrak #barátságosak #igazságbajnokok

B. kézfej

A második, azaz a B. kézfejűek az elsővel ellentétben igazi álomvilágban élnek, akik a világ legkreatívabb emberei. Nagyon kritikusak önmagukkal és a világgal szemben, ezért általában a megjelenésük is vonzó, irigylésre méltó. Nem tudnak hazudni, őszinteségüket csodálják az emberek és éppen ezért, általában jó kommunikációs szakemberek. Ők a szakértők szerint a következő hashtageket érdemlik:

#extrovertáltak #kritikusok #kreatívak #vonzók #jól kommunikálnak #intelligensek #őszinték #egyenesek #karakának

C. kézfej

Azok, akik úgy szorítják ökölbe a kézfejüket, hogy az ujjaikkal takarják hüvelykujjukat, általában visszahúzódó és befele forduló, introvertált személyiségűek. Csak olyanokkal barátkoznak, akik hasonlóan gondolkodnak a világról, mint ők; zárkózottságukat éppen ezért mogorvasággal társítják. Nem szeretik a drámát és a pletykálkodást, ellenben nagyon-nagyon kreatívak! Leginkább a maguk kis zárt világában érzik a legjobban magukat. Ők a szakértők szerint a következő hashtageket érdemlik:

#introvertáltak #intimek #extra kreatívak #zárkózottak #szégyenlősek #empatikusak #keveset beszélnek #részletgazdagok #különleges ízlésvilágúak
Szavazás

Via