Az elhelyezkedés is praktikus: a 11. kerület szívében, a Kelenföldi pályaudvar mellett található, ahová bárhonnan könnyű eljutni: mind-össze 13 perc a 4-es metróval a Keleti pályaudvartól, a Széll Kálmán tértől pedig 15 perc autóval.

Divat minden mennyiségben

Már amikor megérkezel, is érezheted, hogy itt valami különleges következik: a főbejáratnál Magyarország legnagyobb egybefüggő üvegfelülete csillog. Az Etele Plaza dizájnos, modern, szellős terébe, szinte szétfeszít az izgalom, hogy bevesd magad  a boltokba! 

Etele Pláza

A kínálat pedig óriási: több mint 150 üzlet található itt, és bár az elrendezésnek köszönhetően könnyű navigálni  az emeletek és a folyosók közt, a tájékozódásban az Etele Plaza ingyenesen letölthető applikációja is segít üzletlistával és térképpel is.

A 0. szinten a mindennapi ügyeidet tudod elintézni, bank, drogéria és lakberendezési bolt is vár.

Az 1. és 2. szinten pedig indulhat a partiszett és kiegészítőinek beszerzése! Kényelmes, de csinos, vagy épp égigérő magas sarkút találhatsz a CCC-ben, a Humanicban, a Deichmannban, az Eccóban és a Tamarisban is. Szexi fehérneműért az Intimissimibe,  a Women’Secretbe, a Calzedoniába,  a Tezenisbe vagy az OYSHO-ba menj, látványos kiegészítőket pedig a Bijou Brigitte-ben, a Swarovskiban vagy  a Claire’s-ben keress.

De a legfontosabb persze egy dögös partidressz!

A világmárkák mellett (pl. H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti,  Tommy Hilfiger, Peek & Cloppenburg) hazai tervezésű darabokat is kaphatsz pél dául a Sugarbirdnél vagy a Futurealban. Mindenképp ejtsd útba a GAP üzletét is, mert ez a közönségkedvenc márka csak az Etele Plaza-ban található meg Magyarországon. Ha pedig a sminkedet dobnád fel, a Douglasban, a Pupában vagy a Müllerben segítenek neked megtalálni a tökéletes alapozót vagy épp szempillaspirált.

Belső tér Etele

Titkos hely a kényelmes  készülődéshez

A hely kialakításakor a legfőbb szempont a vásárlók kényelme volt. Így a buli előtti készülődéshez is találsz itt ideális helyet: a pláza Prémium WC-je teljesen olyan, mintha egy szállodában lennél. Tágas terek, márvánnyal borított falak, óriási tükrök, kényelmes ülőhelyek és praktikus pakoló felületek: itt minden adott ahhoz, hogy akár egyedül, akár a csajokkal közösen bevegyétek magatokat ide  a buli előtti készülődéshez. Kapjátok fel a  frissen vásárolt ruhákat,  készítsétek el a sminketeket és  a hajatokat, és már indulhattok is!

Gasztrobirodalom

Ha már egy plázában vagy, a vásárláson kívül van még egy program, amit lehetetlen kihagyni: az evés. Annyi opció van az Etelében, hogy teljesen kizárt, hogy végig tudsz sétálnia Gasztro Placcon úgy, hogy nem kívánsz meg több dolgot egyszerre!

Etele gasztro

Már csak azt kell eldöntened, hogy gyorsételre fáj-e a fogad, vagy valami tartalmasabbat ennél. A szokásos KFC, Burger King páros mellett Zing, PizzaMe, HummusBar, Bellozzo, AsiaExpress, Las Vegans és Sushiroll is van, sok egyéb közt. A Gasztro Placc egyébként Budapest legnagyobb területű food courtja, így sosem kell aggódnod, hogy nem találsz ülőhelyet. ráadásul akár a teraszra is kiviheted  az ebédedet. Az Etele Plaza-ban majdnem mindenhol találsz beülős helyeket: igyál egy finom lattét a specialty kávézók egyikében, isteni desszertért az Emily Éclairbe ugorj be, egy hamisítatlan francia reggelihez az Á table!  az igazi.

Egész estés programhoz

A környék legmenőbb moziját is itt találjátok. A 15 terem mindegyikében a legmodernebb technikával vetítenek a hatalmas vásznakra a legjobb élményért. Ráadásul az ülések még hátradönthetőek is! Ha valami kényeztetőbbre vágynátok, tökéletes randiprogram lehet, ha a prémium moziba váltotok jegyet. Így egy csapásra a vacsora is megvan: az előadás előtt fél órával válogatott finomságokat ehettek korlátlan mennyiségben (pl. pizza, dipek, levesek, saláták, tészták és desszertek), ráadásul akár a film közben is bármikor újratölthettek a klasszikus mozis snackekből. A kényelem is adott: extra széles, elektromosan állítható fotelekben izgulhatjátok végig a történetet, a karfákba pedig töltőket rejtettek.

Etele belső tér

Szórakozás a legkisebbeknek is

Az Etele Plaza-ban a gyerekek sem unatkoznak. Mivel ők általában nem túl lelkesek, ha shoppingolásról van szó, így ő mehet egyenesen a játszóházba, miközben te nyugodtan vásárolhatsz. Itt annyi izgalmas játékot és egyéb aktivitást zsúfoltak egy helyiségbe, hogy napokig is ellenne bármilyen korosztály. Utána beszélgessetek kicsit az InfoBarnál Pepperrel, a hipermodern robottal. A Gasztro Placc mellett pedig egy játszóteret is találtok, ahol ő evés után még levezetheti a maradék energiáit a digitális játszószőnyegen. A moziban is gondoltak a gyerekekre: a nekik kifejlesztett Etele KIDS teremben nincs teljesen sötét, és alacsony székeken, csökkentett hangerővel élvezhetik a meséket.

 

Az Etele Klub téged is vár! Vásárlásodért és hűségedért cserébe akciós kuponokat és ajándékokat is kaphatsz.

Részletek az Etele Plaza applikációban.