Egy brazil lány, aki csak Bruna Barbie néven fut az Instagramon igazi sztárrá nőtte ki magát, miután megmutatta a saját Barbie életét. A fiatal lány 200 ezer dollárt költött arra, hogy igazi, rózsaszín Barbie háza legyen.

Imádják a rózsaszín életét

Bruna Barbie a "pink life" stílust hirdeti a közösségi oldalain, ahol rengetegen imádják. Az Instagramon jelenleg 425 ezren követik, de TikTokon már több mint 18 millióan. Az élő Barbienak eredetileg jogi diplomája van, ám ma már csak az influencerkedésből él. 

Ilyen az ő Barbi háza a Barbi autójával

A szőkeségnek még egy medencéje is van a házhoz, amelyben nem túl meglepő módon még a víz is rózsaszín. Na és a ház többi pontja is, meg úgy minden is. 

Nem tudja a pontos összeget

Bruna Barbie nem tudja, hogy pontosan mennyit költött a házára, de a felújítás és a dekoráció körülbelül 200 ezer dollárba került, ami nagyjából 75-76 millió forint. Valamint nemrégiben egy Barbie autót is beszerzett.

Egy másik álom, amit sikerült valóra váltanom tavaly, hogy megszereztem a rózsaszín autómat, ami ugyanaz a Barbi játékautó, amit a Mattel piacra dobott, de az enyém emberi méretű

- mondta Bruna Barbie.

A szerelme egy barnahajú Ken

Az influencerre a szerelem is rátalált, gyakran oszt meg közös fotókat a párjával. A barátja, Dienisson Gemelli modellként dolgozik és a szerelme kedvéért szívesen visel ő is pinket.

Nem utánozza Barbit

Az instasztár állítja, hogy ettől függetlenül ő nem utánozza Barbiet, csupán egy inspiráció számára, de nem próbál meg teljesen olyan lenni, mint ő. Hozzátette, hogy szintén szereti a Dr. Szöszi filmeket és Elle Woods karakterét, akit Reese Witherspoon alakít a nagysikerű filmekben. 

Via