3 csillagjegy számára ez a hétvége életük egyik legjobbjának ígérkezik!

Ikrek

A Merkúr retrográd mozgása az Ikrek számára elég nagy problémát jelent, régi sérelmeket és családi problémákat hozva a felszínre. De most, az újholddal itt az ideje, hogy megbékéljenek a múlttal. A hétvége az Ikrek számára tehát az átrendeződésről, a családi béke kereséséről, és egyben az újrakezdésről is szól, ami majd végül a  belső békéhez és a könnyedséghez vezet. 

Oroszlán

Az Oroszlán egy csodálatosan erőteljes, sok energiával teli hétvégének nézhet elébe, mert a Vénusz, a szerelem bolygója erősíti az önbizalmát. Ezt az életkedvet mások is megérzik majd, és rájuk is átragad, így karizmáddal új ismerősöket vonzol majd, sőt, talán még azok is a te társaságodat keresik, akik eddig nem. Akárhogy is, élvezd a figyelmet, és raktározd el ezt a nagyszerű energiát mélyen magadban, hogy bármikor elő tudd szedni, ha úgy éreznéd, rossz napod van. 

Szűz

A Szüzeknek sikerül végre rájönniük, hogy mi hiányzik az életükből, és mi az, ami több örömet és elégedettséget hoz a mindennapjaikba. Mostmár csak annyi a feladatuk, hogy háttérbe szorítsák a maximalizmusukat, és belássák, hogy a boldogság nem csupán azt jelenti, hogy minden tökéletes. Engedd át magad az érzéseidnek, és hagyd, hogy elöntsön az öröm és az elégedettség. 

via