A koszorúslány a Redditen fakadt ki, ugyanis rettentő dühös lett az unokatestvérére, amiért az arra kérte, hogy fesse be a haját az esküvőre.

Hajfestés esküvő előtt

Az esküvő mindig hatalmas előkészületeket igényel, hiszen a menü, a ruha és a dekoráció kiválasztása sem egyszerű. Egy koszorúslány elmesélte, hogy az unokatestvére esküvőjére volt hivatalos, és mivel a  hajszíne  nagyban eltért a dekor színétől, arra kérte őt, hogy erre az alkalomra festesse be. 

Eperszőke hajam van, de az unokatestvérem szeretné, ha sötétbarna színűre festeném, mert szerinte ez a szín nem illik a kék, zöld és lila koszorúslány-ruhákhoz. Ráadásul akinek derékig érő haja van, azoknak le kell vágatniuk rövidre.

A fiatal lány besokallt, hiszen a  mennyasszonynak  rengeteg kikötése volt. Megszabta, akik nem tartják be az öltözködési szabályokat, azok be sem mehetnek a ceremóniára. 

Miután kezdtek a dolgok elmérgesedni közöttünk, úgy döntött az unokatestvérem, hogy megpróbál meggyőzni. Szerinte, ha nem akarom vegyszerrel kezelni a hajamat, akkor parókát is hordhatnék. Most komolyan....40 fokban?  Úgy éreztem már, hogy ez valami vicc. 

Családi botrány egy hajszín miatt

A fiatal lánynak elege lett az állandó vitából, ezért megköszönte a meghívást, azonban nem ment el az esküvőre. A nagynénje, a menyasszony anyja azonban felhívta, és bocsánatot kért tőle a kellemetlenségek miatt.

Szerette volna, ha el tudok menni az esküvőre. Én viszont egy olyan eseményen nem szívesen vennék részt, ahol a mennyasszony vérig van sértve miattam. Illetve mi történik akkor, ha a biztonságiak be sem engednek? 

A koszorúslány a ruhát kifizette, és a családja is ideges volt a két lány közötti feszültség miatt, ám úgy érezte, hogy ez a legjobb döntés, amit meghozhat. Miután az interneten megosztotta a történetét, rengetegen kiálltak mellette.

Gyönyörű hajad van. Szerintem a mennyasszony féltékeny volt rád, ezért kérte tőled ez a kis „szívességet”.

Nincs senkinek joga megkövetelni, hogy befesd a hajad. Ez teljesen ésszerűtlen. 

Ha haragszik rád, az az ő dolga. Ha te nem érzed jól magad parókában, vagy más hajjal, akkor jól tetted, hogy kihagytad az esküvőt. 

via