Az Etsy szerint, idén valóságos időutazás lesz jelen az esküvőpiacon, ugyanis a '80-as évek csillogása számtalan menyasszonyt ihlet meg 2023-ban. Lássuk, milyen egy trendi esküvő idén. 

Erre vágynak a menyasszonyok 2023-ban

Az esküvői ruhában egyértelműen az 1980-as évek bősége lesz a trendi. A világjárvány a minimalizmusra késztetett mindenkit, így most erőteljes visszatérés várható, ez pedig sok menyasszony ruhájában is megmutatkozik: rengeteg ara a lehető legextrábbat akarja. 

Olyan esküvői ruhák is népszerűek lesznek 2022-ben, mint Lady Diana menyasszonyi ruhája. Ésszerűtlen arányok uralhatják a trendeket, irreálisan nagy puffok az ujjakon, nagyon mély kivágások a dekoltázsnál, és persze elképzelhetetlenül hosszú fátylak. 

Újra jönnek a többszintes, emeletes torták, népszerűek lesznek ezeken a hatalmas, élővirágos díszítések is. Egyre több Google-keresés irányul a levehető ujjakra, a grandiózus fátylakra, és 14%-kal nőtt a kereslet a magas nyakú esküvői ruhákra is. 

Sokan a fátyol helyett menyasszonyi köpenyt szeretnének viselni a nagy napon, méghozzá gyöny díszítéssel. Ezt azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik szeretnék egy kicsit feldobni a hagyományos esküvői szetteket, és az eleganciát megtartva egy kicsit extrább összhatásra vágynak. 

Minden fehérben pompázhat

Az uralkodó szín a fehér lesz. Persze, ez alapvetően az esküvő színe, de most a dekorációban is ezt választják a legtöbben. Az asztaldíszek, a virágok, a székek, a tányérok, a vázák - az esküvők többségén mind fehérben pompázik majd. 

Egyre többen vágynak fesztiválhangulatra az esküvőkön, már egyáltalán nem ijednek meg a szerelmesek a DJ-k jelenlététől, egyre többen választják őket a nagy napra. De hódítanak a diszkógömbök, a színes pampafű ágak is, ami a bulidekort illeti. 

Nagyon fontos 2023-ban a környezettudatosság is, egyre többen figyelnek arra, hogy a bolygót óvva rendezzék meg a legnagyobb bulit. Éppen ezért nagyon kevesen akarnak már a világ másik feléről származó virágokat az asztalokra, a legtöbben a helyi termékeket részesítik előnyben. 

via