Veled is volt már olyan, hogy megnéztél egy szuper romantikus filmet vagy egy izgalmas sorozatot és a zene teljesen magával ragadott? A kutatások szerint ez nem véletlen: vannak ugyanis olyan dalok, amik tökéletesen passzolnak egy adott csillagjegyhez, ami miatt az átlagosnál jobban tetszik egy-egy jegynek a zene! Lisa Stardust asztrológus ki is válogatta azokat a menő dalokat,  amik a számításai szerint totálisan jellemezik az adott csillagjegyet. A tied vajon melyik? Nézzük is! 😍

Ez a dal jellemez a legjobban a csillagjegyed szerint

Kos

Energikus és dinamikus személyként a Kos csillagjegyűeket karakán és ösztönös tulajdonságokkal is lehet jellemezni — épp ezért, egy olyan ütemes és dübörgő illik hozzájuk, mint Megan Thee Stallion Savage-ja. A szakértő szerint a Kosokat csak az ilyen vad zenék fejezik ki, mert a mindennapokban ezek tudják őket felhypeolni. 


Bika

A gyakorlatias, türelmes és kitartó Bikák legfőbb erénye a hűség. Nagyon adakozóak, barátságosak és megbízhatóak, de a társaiktól is  ugyanezt várják viszont. Talán nem meglepő, hogy az asztrológus a TLC klasszikusát, a No Scrubs című dalt választotta nekik, mert ez a dal emlékeztetheti őket arra, hogy a boldogságuk érdekében soha ne adjanak lejjebb az igényeikből és az elvárásaikból.


Ikrek

Társaságkedvelő, bulis, spontán és naprakész — és ez csak pár olyan tulajdonság, ami tökéletesen jellemzi az állandóan a barátnőivel lógó  Ikrek csillagjegyűeket. Az asztrológus a Spice Girls egyik legnépszerűbb slágerét, a Wannabe-t választotta a számukra, ami teljes egészében kifejezi a személyiségüket és azt, ahogyan élik az életüket.  


Rák

A Rák az egyik legérzékenyebb csillagjegy, akire mindig lehet számítani. Lojalitásuk, empátiájuk és képzeletviláguk miatt azonban sokszor elfeledkeznek önmaguk kényeztetéséről, amire titkon mindannyian vágynak. Bruno Mars That's What I Like című dala arra sarkallhatja őket, hogy többet foglalkozzanak saját magukkal, hiszen csak akkor tudnak támaszt nyújtani, ha ők is rendben vannak belülről.


Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyűek imádnak irányítani, vezetni és a figyelem középpontjában állni, ezért általában az egójuk is nagyon rendben van. Szereplési mániájuk miatt igazi energiabombák, akikből gyakran válik popsztár, színész vagy valamilyen más sztár. A szenvedélyességet a lehető legkülönbözőbb formákban öltik magukra, ezért Latto Big Energy számánál jobb dal nem is jellemezhetné őket! 


Szűz

A Szűz csillagjegyűek csendes megfigyelők, akik általában a háttérből figyelik az eseményeket. Logikusabb embereket aligha lehetne náluk találni! Ha azonban valami nem tetszik nekik, bátran felemelik a hangjukat és bátran kifejezik a nemtetszésüket! Személyiségüket leginkább Lizzo Truth Hurts zenéje fejezi ki, amiből önbizalmat és bátorságot meríthetnek a céljaik eléréséhez. 

Mérleg

A asztrológusok szerint a Mérleg csillagjegyűek kedves és barátkozó személyiségek, akik könnyen alakítanak ki kapcsolatot másokkal. Nagy a társasági igényük, de nem szeretnek kiemelkedni a tömegből, ezért inkább csak csapatban játszanak, sokszor mondják azt, amit a tömeg hallani akar. A Backstreet Boys I Want It That Way című dala könnyed és kellemes hangzású, amit mindenki szeret — tehát pont olyanok, mint a Mérlegek!

Skorpió

A Skorpiók energikus, bátor és önálló személyiségek, akiknek konkrét elképzelésük van a világ működéséről. Sokan misztikusnak tartják őket, mert van bennük egy adag belső hajtóerő, ami a hajtja őket, de ezt nem kötik mindenkinek az orrára. Natasha Bedingfield Unwritten című dala is pont ugyanilyen: amellett, hogy tele van energiával, egyfajta titokzatosság  és msiztikum veszi körül, amivel mindenki szeretne azonosulni.

Nyilas

A félelmet nem ismerő, kalandvágyó és csak a pillanatnak élő Nyilasok a Tűz egyik jegyeként igazi nyitott személyiségek, akiknek mindig szabadon szárnyal az önbizalmuk. Vannak, akik szerint felelőtlenek és kicsapongók, de ők így fejezik ki önmagukat. A Nyilasokhoz a leginkább Sheryl Crow Soak Up With The Sun jamje illik a legjobban, ami az életörömről, a szabadságról és a chillezésről szól.

Bak

A Bakok az egyik leggyakorlatiasabb és legakaratosabb személyiségek az összes csillagjegy közül, mert bármit hajlandóak megtenni a céljuk érdekében. Karrieristák, életükben többször foglalkoztatja őket a saját tapasztalatok gyűjtésének és az előre jutásnak a kérdése, ami miatt Normani Motivation dala illik hozzájuk a legjobban! 

Vízöntő

A Vízöntők kreatív és jövő orientált személyiségekként a világ megreformálásában és az újítások kialakításában hisznek, ezért rendkívül kreatív, izgalmas és rugalmas személyiségek. Életüket leginkább Beyoncé Alien Superstar című dala fejezi ki, ami arra ösztönözheti őket, hogy még több egyedi és megismételhetetlen ötlettel rukkoljanak elő. 

Halak

Spirituális, misztikus és ösztönös belső érzékenységgel megáldott személyiségek a Halak, akiknek folyamatosan bátorításra van szükségük önmaguk kifejezésére és álmaik megvalósítására vonatkozólag. A Fleetwood Mac klasszikusa, a Dreams című dal inspirációként hathat rájuk, amiből bármikor erőt tudnak meríteni, ha önbizalomra lenne szükségük. 

Via