A Tiktok új személyiségtesztje pillanatok alatt felfedi, hogy te mire hallgatsz a kapcsolataidban. Inkább a szíved vezet, vagy az eszedre hallgatsz? 

Fotó: YourTango

Ha a férfit és a nőt látod meg először

Ha a férfi és a nő arcát látod meg először a videóban, az azt jelenti, hogy te vagy a legjobb példa a logikus gondolkodásra, az észvezérelt szerelmesre. Ez azt is jelenti, hogy kedves vagy, és ragaszkodsz az értékekhez és erkölcshöz. Nem hozol érzelmi alapon meggondolatlan döntéseket. Bármilyen fárasztó is egy helyzet minden aspektusát figyelembe venni, megérted ennek szükségességét, és úgy látod, hogy a legjobb döntés meghozása, megéri a mérlegelést.

Ha az almacsutkát látod

Ebben az esetben nálad a szív dominál. Ám az érzelmi érzékenység nem egyenlő az instabilitással és a gyors haragra való hajlammal. Ez azt jelenti, hogy képes vagy olvasni a sorok között, és értelmezni, valamint kezelni mások érzelmeit. Tudod, hogy a körülményeknek megfelelően mit kell mondanod, és mit kell tenned. Nem vagy az az ember, aki felhívja magára a figyelmet, ezért sokszor azt érzed, hogy figyelmen kívül hagynak, amikor intellektuális beszélgetésekről van szó, pedig csak a te aktivitásodon múlik, hogyan kezelnek. 

via