Nagyon úgy tűnik, nem kell mindenképpen kés alá feküdni, ha valaki kicsit keresebb és feszesebb melleket szeretne. Mára már rájöttek a szakértők: néhány hatásos gyakorlattal is nagy változást lehet elérni. Van azonban egy rossz hírünk: nem elég az edzés.

A helyes táplálkozás nélkül nincs siker

Több gyakorlat is van, ami segít a melleket formásabbá és feszesebbé tenni. Két nap alatt viszont ne várj csodát, itt is nagyon fontos a türelem és a folytonosság, valamint a  kiegyensúlyozott táplálkozás. Ne feledd, a melled sem kivétel a fogyás és a hízás alól, így a helytelen étkezés hatással lehet annak formájára és állagára is. És persze ne is két nap alatt várj eredményt, fontos, hogy folyamatosan, következetesen és persze hosszútávon végezd a gyakorlatokat, csak így érhetsz el változást. 

Érintésekkel teli fekvőtámasz

A képlet nagyon egyszerű: csinálj egy egyszerű fekvőtámaszt, majd érint meg keresztbe a vállaidat. A jobb kezeddel a bal vállad, a bal kezeddel pedig a jobb vállad. 

Felemelkedés

Ennél egyszerűbb gyakorlat a világon nincs: végy a két kezedbe egy-egy súlyzót. Először emeld fel két oldalra a kezeid, nyújtsd ki őket. Ezután pedig nyújtózz a súllyal az égnek, emeld kezeid a fejed fölé. 

Változás

Feküdj hanyatt, majd vegyél egy-egy súlyzót a kezeidbe. Felváltva emeld a magasba a súlyokat. Ez is hihetetlenül egyszerű, mégis nagyon hatásos. 

Extrém séta

Vegyél fel fekvőtámasz pozíciót, majd így sétálj. Jobb láb után jön a jobb kéz, majd a bal láb és a bal kéz. Aztán fordítva, mehetünk a másik irányba!

EMelkedő

Ismét csak fekvőtámasz pozícióba kell mennünk! Nyújtsuk ki egyenesen előre a jobb kezünket, majd vissza az alap fekvőtámasz helyzetbe. Aztán emeljük a balt. Így tovább, végezzük felváltva!

Ha a gyakorlatokhoz tartozó kis videókat is szeretnéd látni, akkor itt megnézheted őket!