Lesley Maxwell, testépítő a mai napig nagyon aktív, sokat edz, a konditerembe pedig gyakran elkíséri a lánya és az unokája. A trió közös fotókat is szokott posztolni, a netezőket pedig annyira megtévesztette a három nő, hogy azt sem tudják, ki a nagymama, ki az anya és az unoka. 

Megtévesztőek a nők fotói

65 éves Lesley már évtizedek óta edz, szerinte a mozgás a titka annak, hogy ennyire fitt. Remek formában van, és annyira karcsú, hogy gyakran cserél ruhát a lányával és az unokájával. 

Megdöbbennek, amikor megtudják, hogy unokáim vannak, mert azt hiszem, kissé szokatlan azt gondolni, hogy egy nagymama gyakorlatokat végez az edzőteremben. A súlyzós edzést azonban minden korosztály számára ajánlom, mivel az ilyen edzésnek nagyon sok egészségügyi előnye van

– magyarázta. 

A nők nagyon közel állnak egymáshoz, sokszor készítenek közös fotókat, melyeket posztolnak a netre. A felvételekkel legtöbbször sikerül mindenkit átverniük, hiszen senki sem gondolná, hogy a nők között ilyen nagy a korkülönbség, sokkal inkább tűnnek barátnőknek. 

A nők fotója könnyedén megtévesztette az embereket. Eláruljuk a megoldást: a bal oldalon látható Lesley, ő a nagymama, középen van Vanessa, az anyuka, a jobb szélen pedig Tia. 

Lesley szenvedélye a lányát és az unokáját is befolyásolta. Tia, az unokája saját marketingcéget vezet, de a szenvedélye az edzés. Imádja a mozgást, nagyon sokszor a nagymamájával együtt edz. Ugyanazt az edzésrutint követik, annak ellenére, hogy 43 év van köztük. 


Via