Keresve se találhatnánk vidámabb, életigenlőbb csemegét, mint a friss csicseriborsóból, szezámpasztából és az illatos fűszerkeverékekből elkészített hummusz.

Miért?

Mert gazdag tápanyagtartalmának és ravasz tálalhatóságának köszönhetően egy olyan kenhető, mártogatós finomságot ismertünk meg benne, amitől igazi ínyencnek érezhetjük magunkat. Persze úgy az igazi, ha a családdal, barátokkal együtt mártogattok belőle egy jó ebéd vagy grillparty alkalmával, de akkor is feldobja az estét, ha csak magadban vacsorázgatva mártogatsz belőle egy szép zellerszárral.

Fanan Hummusz

Szuperkaja

A hummusz egyfajta vegán szuperkajaként él a köztudatban, ami nem csoda, hiszen a fűszeres krémbe mártogatni valóban frissen szeletelt zöldségekkel a legcsábítóbb. Ugyanakkor kenhetjük pitára vagy éppen kiflire is, sőt rozskenyéren, paprikával, uborkával tálalva, egy szelet szépen göngyölt sonka társaságában is emlékezetes. A tavaszi-nyári grillezések mellett tehát könnyed uzsonnapartnert találhatsz benne az iskolakezdéshez vagy a munkahelyi ebédekhez, magas tápanyagtartalma pedig finom támogatást jelent a vitaminszegény hónapokra. A natúr hummuszkrém selymes, enyhén citrusos alapíze könnyedén feldobható a magyar konyha slágerfűszereivel – és ezt a FANAN Hummusznál nagyon régóta tudjuk.

Fanan Hummusz

Mesés ízek

A FANAN Hummusz közel 25 éve jelent meg a magyar háztartások életében. A közös lakomákkal töltött évek során a natúr hummuszkrémünk mellett további öt ízzel gyarapodott kínálatunk. A vezető áruházláncok hűtőpolcairól hazaviheted a chilis, a friss korianderrel megbolondított csípős, az olívával tálalt, valamint a wasabis és currys változatokat is. Ráadásul a csípős, a paprikás és az olívás FANAN Hummusz esetében a fűszeres elemeket a krém közepére tálalt ízszigeten porciózzuk, így azok is kedvükre falatozhatnak belőlük, akik csak mértékkel barátkoznak a karakteresebb kísérőkkel. Persze ha mindenki szereti mondjuk a csípőset, egyszerűen csak össze kell keverni ‒ ha jut rá idő, mielőtt elfogyna.

Kövess minket Facebook-on és Instagram-on!