Annyi mindent kipróbált már Gwyneth Paltrow, és a napokban az Instagramon egy új dologról posztolt egy sztorit: a maderoterápiáról.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Most rendeltem ezt a szettet az Amazonról. Amióta voltam Costa Ricában, nagy rajongója lettem a maderoterápiának. Állítólag jó a narancsbőrre

– írta Gwyneth Paltrow. Mondjuk neki fogynia tényleg nem kell, de egyébként fogyásra is ajánlják a maderoterápiát, mert a propagálói szerint a zsírbontásra is élénkítőleg hatnak a kezelések.

Jó, de miről van szó?

Szóval a maderoterápiában fából készült eszközöket alkalmaznak elsősorban masszírozásra, és a készletek a masszírozók mellett spatulákat és tölcséreket is tartalmaznak. Ezeket a vádódeszkára emlékeztető spatulákat egyébként testkontúrozáshoz ajánlják, és bár a termékeket elsősorban a fenéken és combokon kell alkalmazni, azért az arcon is lehet, bár reméljük, nem sok mindenkinek van narancsbőr az arcán, de végülis egy kis görgős masszázs valamire csak jó lesz az arcon is. Sőt, haladók a mellükön is kipróbálhatják.

Fotó: Maderotherapy-accessories.com

A masszázs az, aminek elsősorban a narancsbőrellenes hatást tulajdonítják, a tölcséreket vagy poharakat pedig inkább a zsírbontás elősegítéséhez ajánlják.

A maderoterápiás eszközök hatékonyságát van, aki kétségbe vonja, de az biztos, hogy legalább nem egy méregdrága módszerről van. Bár lehet, hogy ahhoz képest, hogy csak faeszközökről van szó, nem fogod azért annyira olcsónak sem találni ezeket a készleteket. A fenti szett például 65 euróba kerül, ami kb. 26 000 Ft, de Gwyneth Paltrow a sajátját 60 dollárért szerezte be az Amazonról, az csak 23 000 Ft.

Via