A kánikula idején hihetetlenül nehéz elaludni, ami miatt szinte mindannyian próbálunk ki ilyen-olyan praktikát. Van, akinek például teljesen beválik az, ha hideg fürdőt vesz elalvás előtt vagy esténként gyógyteát iszik, másoknak viszont szinte semmitől sem jön álom a szemére. Ezek után persze nem csoda, hogy hülyeségeket álmodunk és legszívesebben egész délelőtt az ágyban lennénk – de ha végleg le akarsz számolni az álmatlansággal, akkor azért érdemes ennek a trükknek adnod egy estély!

Ez a TikTok-os trükk mindenkinek beválik

Oké, már tutira találkoztál egy sor olyan TikTok-os trükkel, amik beváltak neked. Akkor miért is ne próbálnád ki ezt a virálissá vált altatós trükköt? Mutatjuk is miről van szó! 

A trükk szerint, ha már totál fáradt vagy és alig bírod nyitva hagyni a szemeidet, körkörös és finom mozdulatokkal masszíroznod kell a jobb csuklód belső feléd, amitől teljesen ki fogsz dőlni. Persze, ha napközben csinálod vagy nagyon ráfeszülsz, ez a trükk sem fog működni, de ennek az akupunktúrás pontnak a masszírozása a keleti orvoslás szerint is azonnal segít álomba merülni.

Egyre többen próbálják ki ezt az altatós módszert

Az eredeti videót @youngeryoudoc posztolta a TikTok-ra, ami már több, mint 240 ezer (!) megtekintésnél és 24 ezer likenál jár. A kis vidijében persze több már trükköt is megmutat a stressz levezetésétől kezdve az izomgörcsökön át mindenig, amit szintén érdemes kipróbálni, ám azokat a praktikákat annyira nem kapta fel a net.

Ami azonban biztos, hogy egyre többen próbálják ki ezt a trükköt, a kommentelők szerint pedig tényleg beválik a dolog, mert minél tovább masszírozzák a jobb csuklójuk belső felét, annál inkább ellazulnak és elfáradnak. 

Szavazás

Via