A Law&Order: Organized Crime új részeit forgatják New Yorkban jelenleg is. A munkálatokat azonban most egy tragédia árnyékolta be: az egyik stábtagot, Johnny Pizarrot holtan találták az egyik brooklyni forgatási helyszínen. A férfit halálos lövés érte a fején és a nyakán.

Kórházba szállították

A stábtagot még kórházba tudták szállítani, de ott halottnak nyilvánították. A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben, de egyelőre nincs gyanúsított. Állítólag éppen nem forgattak jeleneteket a sorozatból, amikor a tragédia történt. 

Közleményt adtak ki 

A népszerű sorozat az amerikai NBC csatornán fut. Idén ősszel debütál a harmadik évad. A  csatorna egy közleményben reagált a történtekre, ahol leírták, hogy rendkívül szomorúak, amiért az egyik stábtag bűncselekmény áldozata lett és az életét nem tudták megmenteni.

Spin-off sorozat

A Law&Order: Organized Crime a hazánkban is népszerű Esküdt ellenségek egyik spin-off sorozata. A sorozat premierje 2021 áprilisában debütált az NBC csatornán és azóta is nagy népszerűségnek örvend.  A sorozat főszereplői Christopher Meloni, Danielle Moné Truit, Tamara Taylor, Ainsley Seiger és Dylan McDermott.

Via