Rajongók ezrei készülnek nagy erőkkel a szerdai budapesti Harry Styles-koncertre, és szintén nagy erőkkel (és sok videóval) készül a koncertre Szántó Szimonetta tiktoker. Ő készített egy összeállítást arról, hogy a bulin a merch store-ban miket lehet majd kapni és (előre láthatólag) mennyiért. A termékeket és az árakat a szombat esti amszterdami koncert alapján osztja meg.

Egy Harry Styles tote bag például 30 euróba, azaz valószínűleg 12 ezer forintba fog kerülni, ez az egyik legkeresettebb termék. Minden bizonnyal lesz kép és hajgumi is, ezek olcsóbbak: 6 ezer, illetve 3200 forint körül lesznek. Arra lehet számítani, hogy a hivatalos turnés pólókat (több design van belőlük) 14 ezer forintért fogják majd árulni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by All Clothing (@all_clothing45)

Az egyik legdrágább termék a pulcsi, ebből is többféle fazon létezik, ha egy ilyenra vágysz nagyjából 26-28 ezer forintot tegyél félre. Lesz még sapka, kulcstartó, poszter és zokni is, az alábbi videó szerint minden meglehetősen magas áron. Hiába, Harry Styles most az egyik legmenőbb férfielőadó, megkérik rendesen a mörcsök árát!

Ha szeretnél körülnézni Harry Styles hivatalos online boltjában, kattints ide! Nagyrészt ugyanezek a termékek kaphatók itt is, ugyanilyen árakon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Ha mész a koncertre... JÓ BULIZÁST!!!